Sarmalute de post

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 4411 vizualizari

Sarmalute de post

 

Tocmai bune pentru acest post.

 

INGREDIENTE

  • o varza acra
  • o ceapa mare
  • o cana de orez
  • 2 morcovi rasi pe razatoarea mica
  • o cutie de ciuperci
  • sare, piper, cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de post:

Se caleste ceapa, peste care se pun: morcovul, ciupercile,  orezul si condimentele.  Se amesteca in jur de 10 minute pe foc, apoi se pun in foile de varza si se ruleaza. Se aseaza in craticioara, se stropesc cu bulion, se arunca printre ele si o foaie, doua de dafin si se pun la cuptor vreo 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute de post" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de legume de post cu cartofi wedges la cuptor