Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Sarmalute de post in frunza de vie
Se curata ceapa si se toaca marunt.Se taie fin sau se dau la robot ciupercile , morcovul , pastarnacul , telina , verdeata si gogosarii copti.Se caleste ceapa in ulei pana devine aurie apoi se ia de pe foc si se adauga celelalte ingrediente tocate , sucul de rosii , sare si piper dupa gust amestecand foarte bine.Se lasa la racit umplutura astfel obtinuta iar intre timp se pregatesc frunzele.Eu le aveam la congelator asa ca a trebuit doar sa le dezghet scufundandu-le rapid in apa calda.Daca frunzele sunt la sare trebuie lasate 15 minute in apa rece.
Se impacheteaza sarmalutele , se aseaza in oala tapetata pe fund cu frunze de vie , se adauga apa putin sarata pana la nivelul sarmalutelor si se fierb la foc mic timp de cca. 2 ore.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult