Sarmalute in dovleac

de madi_marin in Porc, 10 Oct 2010 | 6215 vizualizari

 

Sunt preferatele mele.....si pentru ca e reteta mea cu nr. 200....m-am gandit ca e potrivita.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 1 kg varza murata buna de foi
  • 2 cepe mari
  • cimbru uscat
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate
  • orez
  • 1 dovleac placintar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in dovleac:

Se prepara compozitia pentru sarmalute : se amesteca foarte bine carnea cu ceapa toacat marunt, cu orezul spalat si scurs, cu cimbru si marar uscat, sare si piper. Se omogenizeaza foarte bine amestecul si se lasa la odihnit pana se pregatesc foile de varza.


Se aleg foi care se taie la marimea dorita si se trec printr+un jet de apa rece. se scurg bine, apoi se impaturesc sarmale.


Se pun intr+un vas pentru cuptor cu apa, cimbru si marar, apoi se da vasul la cuptor. Cand sunt fierte pe jumatate se adauga pasta de tomate. Se lasa sa scada bine si sa se fiarba complet.


Dovleacului i se taie capacul si se scobeste de miez si seminte. Se umple cu sarmalutele gata preparate si se da la cuptor pus pe o folie de aluminiu direct pe plita. Se lasa la foc potrivit pana se coace. Se aduce la masa pus pe un platou si cu ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (65)

Adinacarla 1

16.10.2010, 18:13

gustoase

Sylvia 1

17.10.2010, 18:32

Vai ce bine arata superb felicitari. Vai ce faza cu concursul sa ma uit daca nu m-am inscris si eu cumva

madi_marin 1

17.10.2010, 18:37

Sylvia...multumesc.... da...nasol cu concursul...dar nu e ceva nou....din pacate...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne si ciuperci