Sarmalute in foi de vita

de ANCA in Pui, 22 Mai 2009 | 12888 vizualizari

 

Preferatele mele, cu sos si muuult iaurt! Si cum vita de vie cu frunzele proaspete din curticica blocului ma striga disperata, m-am conformat:))

 

INGREDIENTE

  • cam 40 foi de vitza
  • 1 kg carne tocata(am folosit pui si vita)
  • o ceasca de orez
  • o ceapa
  • patrunjel proaspat
  • 2-3 catei usturoi
  • cimbru
  • suc de rosii
  • sare, piper
  • iaurt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de vita:

Carnea am tocat-o eu la robotul de bucatarie, am amestecat-o cu orezul, ceapa si cateii de usturoi maruntiti, cimbru, patrunjelul tocat, un praf de sare si piper.


Foile de vita de vie le-am oparit in apa cu sare, iar dupa ce s-au racit, am trecut la impaturit. Am asezat sarmalele in vasul de lut, impreuna cu cativa ardei umpluti, preparati special pentru copil:)


Le-am acoperit cu suc de rosii, in care am pus cimbru, sare si piper, si am introdus vasul de lut la cuptor, la 200 grade, cam o ora jumate!


Deliciu, nu alta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ANCA 1

29.05.2009, 15:06

Roda, pai in ce le fierbi, cu apa?..
Robert, nu stiu cum se fac in dovleac..

Bucataras 1

13.11.2009, 00:26

hihi, intre timp ai facut si sarmalute in dovleac

ANCA 1

13.11.2009, 11:01

dap, dar nu dau vasul meu de lut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui