Sarmalute in vas roman

de elena1988 in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2010 | 4338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate
  • 1,5 kg de carne tocata amestec
  • 1 ceapa mica
  • sare si piper
  • cateva foi de dafin
  • kaizer afumat
  • 1 plic condimente pentru sarmale
  • 150 gr de orez ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in vas roman:

Se desface varza murata in foi, se amesteca carnea tocata cu mirodeniile, ceapa, orezul, se taie kaizerul afumat in feliute mici, varza ramasa se toaca marunt.

Se fac sarmalutele, in vas se pune putin ulei, un strat de varza, un strat de kaizer si unul de sarmale, si tot asa pana se termina cu un strat de varza deasupra.

Se mai adauga ulei, se pune sucul de rosii amestecat cu apa, cateva foi de dafin, sarmalutele se pun in cuptorul rece pentru aproximativ 2-3 ore. Se servesc cu mamaliguta alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

nadina73 1

05.11.2010, 00:31

ai pus la retete nu glumafelicitari

elena1988 1

05.11.2010, 10:26

Multumesc frumos, mihaele stau aliniate si gata pentru a fi papate

elena1988 1

05.11.2010, 10:27

scz m-am grabit am vrut sa scriu mihaela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rata la cuptor in vas roman