Sarmalute si ardei umpluti.

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2010 | 10165 vizualizari

COMENTARII (56)

Rocsi 1

31.05.2010, 15:00

gabi am vazut ce bunatate ai facut...sper k mai ai o sarmaluta pentru mine..una mica mica

Rocsi 1

31.05.2010, 15:02

eu cu amestec de apa si bors oparesc frunzele si la fiert nu pun deloc,,,na fiecare cum s-a invatat...dar oricum sunt super

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:07

Rocsi, 3 mai sunt. Acum am păpat şi i-am oprit lui Dănuţ. Da..e bună cred şi metoda ta. Maică-mea nici nu punea borş şi tot erau bune

Miha 1

31.05.2010, 15:07

ela 1

31.05.2010, 15:10

ela 1

31.05.2010, 15:11

as manca ecranul ce bine arata

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:13

Ela. ....nu mai fac cu carne amestec, îmi plac mai mult mai grase

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:13

Miha

ela 1

31.05.2010, 15:17

imi plac sarmalele la nebunie,dar sa le faca altii

Miha 1

31.05.2010, 15:19

Si mie imi place atat de mult sa invart la sarmale incat zilele trecute am facut ardei umpluti.

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:20

Ela, iniţial am zis că fac varză a la cluj, dar îmi parea că- s puturoasă că nu vreau să le invelesc

ela 1

31.05.2010, 15:21

eu nu fac nici macar cu ardei asa de puturoasa sunt

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:24

ana 1

31.05.2010, 15:31

Mai credeam ca;s singura care"adora" sa impatureasca sarmale .
Gabitzule vii si la mine?

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:37

Ana, daaaaa, asteapta )))

Bucataria_lui_Tavi 1

31.05.2010, 15:38

Gaby, arata fantastic! In plus, sunt impaturite ca la carte .

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:40

Multumesc mult Tavi. O lauda din partea ta imi pica bine

Bucataria_lui_Tavi 1

31.05.2010, 15:52

@Gaby - Hmmm... zi-mi ca nu le-ai facut totusi grase si ti s-a aplecat .

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:56

Nu , Tavi, in comentarii, ca si in reteta, am zis ca mi-ar fi placut mai grase ( vezi tu, fiecare cu gustul lui... ).Maica-mea, cand eram acasa, prajea slanina pana ce se topea si acolo punea ceapa, morcov, ardel, pasta de tomate ,apoi punea amestecul peste carne si restul ingredientelor. Crede-ma ca erau FOARTE BUNE..insa eu nu gatesc in acelasi "stil", nu sunt sanatoase, sunt mult prea grele pentru ficat.

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:58

@Tavi ... si pentru ca nu po' sa tac.... ce sa mi se aplece ?

ela 1

31.05.2010, 15:59

ardeiul

Bucataria_lui_Tavi 1

31.05.2010, 16:00

Gaby, stai linistita, glumeam! Si eu cand invelesc sarmale, folosesc carne mai grasa, si asta mai ales iarna. Nu la asta ma refeream cu aplecatul .

gaby_duceag 1

31.05.2010, 16:02

@Tavi..stiu ca glumeai si tocmai de asta am "incercat" sa lungesc gluma; dar daca nu merge.....

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 16:02

nici mie nu imi place sa impaturesc la sarmale, asta este si motivul pentru care fac foarte rar cu toate ca imi plac la nebunie.................

Bucataria_lui_Tavi 1

31.05.2010, 16:03

Gaby, nu e frumos sa o lungim dupa ce-ai muncit atata la invelit .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute dietetice cu carne de pui