Sarutul nucilor de ciocolata

de RuxyRux in Vegan / Raw vegan, 12 Noi 2010 | 2921 vizualizari

 

O prajitura naturala delicioasa

 

INGREDIENTE

  • Fulgi de cocos
  • cacao bio
  • nuci braziliene hidratatate in apa cateva ore( sau alte nuci, alune)
  • sirop de agave si sirop de artar dupa gust( se pot inlocui cu miere )
  • esenta de rom
  • unt de cocos
  • coaja de portocala caramelizata    
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarutul nucilor de ciocolata:

Totul se pune la blender, se introduce compozitia in forma de muffins si se da la congelator sa se intareasca. Se scot prajiturelele, se pudreaza cu cacao si se orneaza dupa dorinta.

 

TIPS-URI

1

  ingredientele le puteti gasi in magazinele bio,plafar,carrefour

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarutul nucilor de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

RuxyRux 1

11.02.2011, 21:47

Tot pe la arhive Elena

adry88 1

08.05.2011, 11:38

RuxyRux 1

08.05.2011, 11:49

Si tu Ed...tot pe la arhive? Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune uscate