Suc de sfecla cu fructe

de T I M E A in Vegan / Raw vegan, 4 Mar 2015 | 4107 vizualizari

 

Am tot citit despre cat de miraculos e sucul din sfecla rosie proaspata si imi propun de ceva timp sa fac o cura cu sucuri din fructe si legume. Dar recunosc ca inca sunt la faza de propunere si deocamdata reusesc sa imi fac din cand in cand cate un pahar din acesta mare si plin de vitamine.

 

INGREDIENTE

  • inainte de toate trebuie sa detinem un storcator de fructe
  • 1 sfecla rosie potrivita
  • 4-5 mandarine mai maricele ( daca sunt mici, mici puneti mai multe)
  • 5 mere Golden
  • 1 banana coapta
  • 1 feliuta de ghimbir
  • 2 pahare mari de 400-500 ml
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc de sfecla cu fructe:

De facut, sucul de sfecla cu fructe e foarte simplu.


Spalam bine toate ingredientele. Curatam banana, mandarinele si sfecla, merele le lasam cu coaja.


Punem pe rand in storcator fructele (sfecla la sfarsit) si feliuta de ghimbir.


Amestecam sucul in vasul in care se scurge si umplem paharele cam de o treime.


Apoi adaugam si sfecla si amestecam si turnam in pahare. Sucul rosu se va duce la fund si ramane deasupra sucul galben.


Servim imediat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de sfecla cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

dantes 1

05.03.2015, 10:02

sanatos!

simona72 1

05.03.2015, 10:20

Si eu fac cu sfecla, dar nu am pus ghimbir...de probat!

monik80 1

17.03.2015, 21:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Smoothie de mango