Savarine

de Dea_Dea in Dulciuri, 28 Sep 2014 | 2319 vizualizari

 

Ne plac!

 

INGREDIENTE

BLAT:

  • 4oua
  • Un praf de sare
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri pesmet
  • 1-2 linguri faina
  • 5 gr praf de copt

SIROP :

  • 300-400 ml apa
  • 3-4 linguri zahar
  • Esenta de rom

CREMA

  • 300-400 ml frisca lichida
  • Un borcan de dulceata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savarine:

Albusurile se bat spuma praful de sare. Adaugam zaharul si mixam , adaugam galbenusurile pe rand , apoi adaugam pesmetul si la final faina amestecata cu praful de copt. Se pune compozitia in forme si se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 30 min.


Se lasa sa se raceasca , se insiropeaza.


Frisca se bate spuma.


Se taie un capac , se pune dulceata , frisca , capacelul si iarasi dulceata sau tort gelee.

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

28.09.2014, 16:48

Bune

mihaelam90 1

28.09.2014, 19:56

dantes 1

29.09.2014, 10:33

Delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Savarine