Budinca de orez cu branza

de MotanLaOale in Dulciuri, 2 Feb 2012 | 11521 vizualizari

 

Vazut pe bucataras.ro si incercat. Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1L lapte
  • 200g orez
  • 150g zahar
  • 400g branza de vaci
  • 2 oua
  • 75g stafide
  • 3 plicuri de zahar vanilat
  • coaje rasa de lamaie
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de orez cu branza:

Laptele se pune la fiert cu un praf de sare si 50g zahar si cand clocoteste se pune orezul si se fierbe 20-25 de minute pana este fiert. Se amesteca din cand in cand sa nu se prinda. Trebuie sa ramana cu lapte mai mult ca se intareste in cuptor.


Cand este gata se lasa la racit.


Stafidele se pun la imuiat in rom.


Branza se amesteca cu zaharul ramas, cu ouale, zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie.


Se adauga orezul racit si stafidele si se amesteca bine.


Se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet.


Se introduce in cuptor 20-30 minute pana se rumeneste frumos.


Se taie rece si se consuma cu dulceata, ciocolata, frisca, scortisoara, ......


Eu am papat-o cu dulceata de visine.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

03.02.2012, 12:33

RuxyRux 1

03.02.2012, 21:33

Vai cat e de frumoasa Motan...mi-ai facut pofta!

MotanLaOale 1

03.02.2012, 22:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez la cuptor cu sos de zmeura