Scarita de porc-cosulet, cu carnati de plescoi

de Constelatialeu in Porc, 5 Mai 2013 | 3059 vizualizari

 

De mult vroiam sa incerc varianta asta,cred ca nu mai este un secret ca imi plac coastele de porc....am achizitionat si carnati de Plescoi,direct de ''la mama lor'' din zona...

 

INGREDIENTE

  • o scarita de porc proaspata cca 700 g
  • 200 g carnati de Plescoi
  • 100 g pulpa de porc
  • 10 fire usturoi subtirel
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scarita de porc-cosulet, cu carnati de plescoi:

Spalam scarita si o saram si piperam pe ambele parti, formam un cosulet legand cu o ata mai groasa, sa nu se dezlege in timpul coptului. Pulpa de porc o taiem cubulete, carnatii in bucatele mai mici. Usturoiul, partea verde o punem in cosulet jos, ca un fel de baza, apoi punem bucatele de carne si carnatii. Printre ei usturoi tocat mai marunt. Stopim cu ulei si turnam o cana cu apa, dam la cuptor cca 50 minute, la foc moderat.

 

TIPS-URI

1

bucatele de pulpa nu le-am condimentat avand in vedere ca,carnatii de Plescoi sunt suficient de condimentati,chiar picanti

Daca ti-a placut reteta noastra "Scarita de porc-cosulet, cu carnati de plescoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Constelatialeu 1

03.06.2013, 15:04

Alo,alo,ce va legati de costele mele....

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 11:04

ce bunatate

Valclaudia 1

16.12.2013, 06:43

Cine sa fie faptasul acestor coaste rumene si apetisante????

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc în bere la cuptor