Scarita de porc-cosulet, cu carnati de plescoi

de Constelatialeu in Porc, 5 Mai 2013 | 2749 vizualizari

 

De mult vroiam sa incerc varianta asta,cred ca nu mai este un secret ca imi plac coastele de porc....am achizitionat si carnati de Plescoi,direct de ''la mama lor'' din zona...

 

INGREDIENTE

  • o scarita de porc proaspata cca 700 g
  • 200 g carnati de Plescoi
  • 100 g pulpa de porc
  • 10 fire usturoi subtirel
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scarita de porc-cosulet, cu carnati de plescoi:

Spalam scarita si o saram si piperam pe ambele parti, formam un cosulet legand cu o ata mai groasa, sa nu se dezlege in timpul coptului. Pulpa de porc o taiem cubulete, carnatii  in bucatele mai mici. Usturoiul, partea verde o punem in cosulet jos, ca un fel de baza, apoi punem bucatele de carne si carnatii. Printre ei usturoi tocat mai marunt. Stopim cu ulei si turnam o cana cu apa, dam la cuptor cca 50 minute, la foc moderat.

 

TIPS-URI

1

bucatele de pulpa nu le-am condimentat avand in vedere ca,carnatii de Plescoi sunt suficient de condimentati,chiar picanti

Daca ti-a placut reteta noastra "Scarita de porc-cosulet, cu carnati de plescoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Constelatialeu 1

03.06.2013, 15:04

Alo,alo,ce va legati de costele mele....

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 11:04

ce bunatate

Valclaudia 1

16.12.2013, 06:43

Cine sa fie faptasul acestor coaste rumene si apetisante????

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!