Scarita de porc-cosulet, cu carnati de plescoi

de Constelatialeu in Porc, 5 Mai 2013 | 5933 vizualizari

 

De mult vroiam sa incerc varianta asta,cred ca nu mai este un secret ca imi plac coastele de porc....am achizitionat si carnati de Plescoi,direct de ''la mama lor'' din zona...

 

INGREDIENTE

  • o scarita de porc proaspata cca 700 g
  • 200 g carnati de Plescoi
  • 100 g pulpa de porc
  • 10 fire usturoi subtirel
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scarita de porc-cosulet, cu carnati de plescoi:

Spalam scarita si o saram si piperam pe ambele parti, formam un cosulet legand cu o ata mai groasa, sa nu se dezlege in timpul coptului. Pulpa de porc o taiem cubulete, carnatii  in bucatele mai mici. Usturoiul, partea verde o punem in cosulet jos, ca un fel de baza, apoi punem bucatele de carne si carnatii. Printre ei usturoi tocat mai marunt. Stopim cu ulei si turnam o cana cu apa, dam la cuptor cca 50 minute, la foc moderat.

TIPS-URI

1

bucatele de pulpa nu le-am condimentat avand in vedere ca,carnatii de Plescoi sunt suficient de condimentati,chiar picanti

Daca ti-a placut reteta noastra "Scarita de porc-cosulet, cu carnati de plescoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (31)

Constelatialeu 1

03.06.2013, 15:04

Alo,alo,ce va legati de costele mele....

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 11:04

ce bunatate

Valclaudia 1

16.12.2013, 06:43

Cine sa fie faptasul acestor coaste rumene si apetisante????

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu pere si budinca de vanilie

de oanapl 7

ieri la 17:39

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

pe 15.10 la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

pe 15.10 la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

pe 15.10 la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci-picante cu garnitura de cartofi noi