Schiacciata cu struguri

de adasev12 in Prajituri, 11 Sep 2010 | 6119 vizualizari

 

este un fel de tarta cu struguri, sciacciata fiind prajitura de suflet a italienilor., gatita in toate felurile....am sa mai revin si cu alte variante

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g zahar pudra
  • 300 g faina
  • 1 ceasca de ulei ( de masline e si mai bun)
  • 1 ceasca lapte
  • 200 g struguri ( eu am pus si albi si negri, fiindca am avut din belsug)
  • 1 praf de copt pt dulciuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Schiacciata cu struguri:

se freaca bine galbenusurile cu zahar pudra si se adauga treptat uleiul, amestecandu-se bine. se adauga apoi laptele si se omogenizeaza.

se bat spuma albusurile cu 2 lg de zahar si se incorporeaza in compozitie. s

e adauga faina in ploaie amestecata cu praful de copt si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase.

se adauga la compozitie strugurii si se amesteca .

se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se orneaza deasupra cu bobite de strugure( eu am ras si putina ciocolata).

se da la cuptor pt 40 min la 180 gr.

cu 15 min inainte de a fi gata setati cuptorul sa coaca numai la fund, fiidca de la struguri o sa ramana moale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Schiacciata cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

adasev12 1

11.09.2010, 21:52

papa Nadina...mai am o gramada.....

Miha 1

11.09.2010, 22:40

Imi place!

dentistutza 1

16.09.2010, 08:39

mi piace, mi piace...complimenti!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu menta