Schiacciata cu struguri

de adasev12 in Prajituri, 11 Sep 2010 | 3262 vizualizari

 

este un fel de tarta cu struguri, sciacciata fiind prajitura de suflet a italienilor., gatita in toate felurile....am sa mai revin si cu alte variante

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g zahar pudra
  • 300 g faina
  • 1 ceasca de ulei ( de masline e si mai bun)
  • 1 ceasca lapte
  • 200 g struguri ( eu am pus si albi si negri, fiindca am avut din belsug)
  • 1 praf de copt pt dulciuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Schiacciata cu struguri:

se freaca bine galbenusurile cu zahar pudra si se adauga treptat uleiul, amestecandu-se bine. se adauga apoi laptele si se omogenizeaza.


se bat spuma albusurile cu 2 lg de zahar si se incorporeaza in compozitie. s


e adauga faina in ploaie amestecata cu praful de copt si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase.


se adauga la compozitie strugurii si se amesteca .


se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se orneaza deasupra cu bobite de strugure( eu am ras si putina ciocolata).


se da la cuptor pt 40 min la 180 gr.


cu 15 min inainte de a fi gata setati cuptorul sa coaca numai la fund, fiidca de la struguri o sa ramana moale.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Schiacciata cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

adasev12 1

11.09.2010, 21:52

papa Nadina...mai am o gramada.....

Miha 1

11.09.2010, 22:40

Imi place!

dentistutza 1

16.09.2010, 08:39

mi piace, mi piace...complimenti!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Dr. Oetker