Scoici cu vin alb - de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 17 Mar 2012 | 17999 vizualizari

COMENTARII (23)

VERONICA2607 1

17.03.2012, 18:54

buna mancarica...dar nu e de post..cel putin in romania...stiu ca in grecia se mananca peste si fructe de mare in post dar la noi nu.

Angelina_Elena 1

17.03.2012, 19:18

Georgiana78 1

17.03.2012, 19:26

Fructele de mare sunt de post, deoarece nu au sange, sunt fructe......de mare , mi-am intrebat chiar si duhovnicul pt ca si eu aveam aceeasi parere ca si tine, si mi-a spus ca sunt de post dar se mananca doar atunci cand este dezlegare la ulei si vin in acest post care este mai aspru, sau cum are nevoie fiecare.

Lau 1

17.03.2012, 20:01

arata bine

iry-gabriela 1

17.03.2012, 20:47

MotanLaOale 1

17.03.2012, 21:28

mamaieelena 1

17.03.2012, 21:41

bun,bun

diaconta 1

17.03.2012, 22:17

foarte frumoas arata,dar eu nu pap

Georgiana78 1

17.03.2012, 23:05

Va multumesc!
Tu de ce nu papi, Dia?

diaconta 1

17.03.2012, 23:19

Ana,nu-mi plac scoicile si pestele

Georgiana78 1

17.03.2012, 23:36

poate altadata fac ceva si pe gustul tau!

deyutzky 1

18.03.2012, 11:16

o delicatete

nadina73 1

18.03.2012, 15:14

Doar cand e dezlegare pe peste,in rest nu sant de post si vinul la fel.Arata bine platoul tau

Aurelia 07_07 1

18.03.2012, 18:32

O delicatese

Georgiana78 1

18.03.2012, 18:46

Va multumesc!

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 19:06

jolygina 1

18.03.2012, 23:29

Sim0na 1

19.03.2012, 13:41

Ce bunatate!

Georgiana78 1

19.03.2012, 21:22

Multumesc frumos gabytza, jolygina si simona!

Bya Ralu 1

20.03.2012, 22:50

sunt foarte bune scoicile!mie imi plac mult,dar le prefer cu sos rosu

Georgiana78 1

26.03.2012, 16:13

Multumesc gurita, cum vrei tu....asa m-am gandit sa le fac eu de post.....

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 21:28

foarte interesant

Georgiana78 1

09.04.2012, 22:26

Multumesc Oana!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu scoici si chorizo, gatite in stil spaniol