Scones cu rubarba

de Lau in Mancare copii, 26 Mai 2016 | 799 vizualizari

 

Niste biscuiti numai buni de servit alaturi de o cana de lapte.

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • 120 g smantana
  • 120 g untura
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri zahar
  • rubarba(eu am folosit conservata in sirop de capsuni)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scones cu rubarba:

Intr-un bol adaugam faina cernuta,praful de copt,sarea,zaharul,coaja de lamaie si amestecam bine,


Facem o adancitura in mijloc adaugam smantana,ouale batute,untura rece taiata cubulete,amestecam putin dupa care adaugam rubarba scursa bine(am adaugat cca 5 linguri)


Incepem sa framantam un aluat omogen si daca este nevoie se adauga faina sau smantana.


Rasturnam aluatul pe masa infainata si mai framantam un pic dupa care se intinde intr-o foaie de cca 2 cm grosime si taiem in forma de tringhiuri sau ce dorim,


Asezam in tava tapetata cu hartie de copt ,le ungem cu putina smanata si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumesc frumos cca 15-20 min,


Sunt foarte bune atat calde cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scones cu rubarba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Zamfira 1

26.05.2016, 19:54

Camelya 1

26.05.2016, 20:24

Lau 1

26.05.2016, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu branza si capsuni