Scovergi cu branza

de noiinbucatarie in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 1403 vizualizari

 

Asa facem noi in Teleorman scovergile. Sunt cele mai gustoase la micul dejun :) Reteta o gasiti si pe site-ul meu aici - http://noiinbucatarie.ro/scoverzi-cu-branza/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 800 g faina
    • 400 ml apa calduta
    • drojdie cat o nuca
    • sare
    • ulei
    • branza aprox.400-500 g
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scovergi cu branza:

Se dizolva drojdia in apa calduta. Se adauga faina si sarea si se framanta bine. Aluatul este moale, dar nelipicios, daca mai trebuie faina mai adaugati un praf.


Se lasa la dospit 30-40 de minute la loc calduros.


Branza se pune intr-un castron si sa sfarama cu o furculita. Eu am folosit branza de vaci sarata.


Se formeaza bile aprox egale din aluatul dospit cu mainile tapetate cu faina si se pun pe un blat tapetat cu faina.


Se pune uleiul la incins si se lasa pana cand incepe sa sfaraie.


Intindem cu facaletul fiecare bila de aluat in foaie subtire, punem branza si presam cu furculita bine sa nu iasa branza in tigaie si le punem la prajit.


Le intoarcem pe ambele parti.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Branza este optionala, le puteti face si simple.

2

Daca le faceti simple , sunt bune cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scovergi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

noiinbucatarie 1

12.04.2016, 22:44

Lau 1

06.01.2017, 19:27

noiinbucatarie 1

06.01.2017, 19:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu branzica si smantana