Scovergi cu branza

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 2030 vizualizari

 

Asa facem noi in Teleorman scovergile. Sunt cele mai gustoase la micul dejun :) Reteta o gasiti si pe site-ul meu aici - http://noiinbucatarie.ro/scoverzi-cu-branza/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 800 g faina
    • 400 ml apa calduta
    • drojdie cat o nuca
    • sare
    • ulei
    • branza aprox.400-500 g
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scovergi cu branza:

Se dizolva drojdia in apa calduta. Se adauga faina si sarea si se framanta bine. Aluatul este moale, dar nelipicios, daca mai trebuie faina mai adaugati un praf.


Se lasa la dospit 30-40 de minute la loc calduros.


Branza se pune intr-un castron si sa sfarama cu o furculita. Eu am folosit branza de vaci sarata.


Se formeaza bile aprox egale din aluatul dospit cu mainile tapetate cu faina si se pun pe un blat tapetat cu faina.


Se pune uleiul la incins si se lasa pana cand incepe sa sfaraie.


Intindem cu facaletul fiecare bila de aluat in foaie subtire, punem branza si presam cu furculita bine sa nu iasa branza in tigaie si le punem la prajit.


Le intoarcem pe ambele parti.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Branza este optionala, le puteti face si simple.

2

Daca le faceti simple , sunt bune cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scovergi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rahela Velicu 1

12.04.2016, 22:44

Lau 1

06.01.2017, 19:27

Rahela Velicu 1

06.01.2017, 19:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Scones scotiene din cartofi cu oua ochiuri si bacon