Scovergi dulci

de ela in Dulciuri, 28 Ian 2015 | 2048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750gr faina
  • 200ml smantana dulce
  • 150ml sana
  • 5oua
  • 200gr zahar
  • 1lingura esenta rom
  • 1lingura esenta vanilie
  • 500gr branza dulce
  • coaja rasa de la o lamaie mai mare
  • 1praf de sare
  • zahar pudra pentru ornat
  • crema de ciocolata sau smantana
  • faina pentru lucru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scovergi dulci:

Punem branza la scurs intr-o sita si apoi o stoarcem bine daca are apa mai multa.


Punem faina cernuta intr-un bol in care adugam ouale si praful de sare si amestecam,apoi adugam treptat sana si smantana dulce,zaharul,esentele si framantam bine.


Punem si branza si coaja de lamaie si framantam aluatul.Lasam sa se odihneasca 30 minute,apoi intindem o foaie si decupam cu o forma rotunda scovergile pe care le punem in ulei incins la prajit,pana se rumenesc.Le scoatem pe un servetel si le servim calde(reci nu mai sunt bune),presarate cu zahar pudra,smantana sau crema de ciocolata.Sunt tare bune.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scovergi dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ela 1

28.01.2015, 14:39

acum am descoperit ca este reteta cu nr 400 de pe bucataras

Valclaudia 1

28.01.2015, 17:38

ce bune trebuie sa fie!

Rocsi 1

28.01.2015, 19:52

Ma autoinvit la servit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Scovergi