Scurtatura spre Paradis(Abkürzung zum Himmel) :)))

de Cris2711 in Prajituri, 8 Oct 2011 | 4590 vizualizari

 

Cautasem o reteta de desert rapida si am gasit-o.Mi-a placut mult denumirea si compozitia si mi-am zis ca trebuie sa o execut:))))Preluata in mare parte de pe Kochrezept.Savurati,devorati:)))

 

INGREDIENTE

  • 100 grame unt
  • 200 grame ciocolata de topit
  • 50 grame zahar
  • 4 linguri nuca macinata sau alune macinate
  • 4 oua
  • 2 linguri de lichior de coacaze negre
  • 2 linguri de Amaretto
  • coaja de portocala rasa
  • o priza de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scurtatura spre Paradis(Abkürzung zum Himmel) :))):

Untul si cu ciocolata se pun intr-o oala pe baie de abur si se lasa sa se topeasca.Cand s-au topit se amesteca restul ingredientelor si se pune compozitia intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu faina ,la cuptorul preincalzit la 150 grade pentru 50 de minute.Cand este gata,se lasa in forma sa se raceasca si apoi se scoate din forma.Se poate orna ,eu nu am ornat-o pentru ca mi-a placut asa simpla.Combinatia dintre ciocolata(dulce),sare(sarat),Amaretto(amar) si lichior de coacaze(acrisor) e buna impotriva poftei exagerate de mancare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scurtatura spre Paradis(Abkürzung zum Himmel) :)))" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (84)

Cris2711 1

30.11.2011, 00:13

Mihaela si mie mi-a placut mult denumirea si crede-ma facusem doar de dragul titlului,dar mi-am cucerit sotul inca odata i-a placut tare mult la gust ,mie deasemenea si m-a rugat sa ii mai fac ,si este chiar simplu de facut

portiadelumina 1

26.06.2012, 11:58

Daaaa. Îmi place să cred că are gustul unor fructe de rai.

diaconta 1

26.06.2012, 12:00

si mie Padre,dar eu prefer sa n-o iau pe scurtatura mai am inca multe treburi de rezolvat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ruladă cu ciocolată, arahide şi stafide