Scurtatura spre Paradis(Abkürzung zum Himmel) :)))

de Cris2711 in Prajituri, 8 Oct 2011 | 2987 vizualizari

 

Cautasem o reteta de desert rapida si am gasit-o.Mi-a placut mult denumirea si compozitia si mi-am zis ca trebuie sa o execut:))))Preluata in mare parte de pe Kochrezept.Savurati,devorati:)))

 

INGREDIENTE

  • 100 grame unt
  • 200 grame ciocolata de topit
  • 50 grame zahar
  • 4 linguri nuca macinata sau alune macinate
  • 4 oua
  • 2 linguri de lichior de coacaze negre
  • 2 linguri de Amaretto
  • coaja de portocala rasa
  • o priza de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scurtatura spre Paradis(Abkürzung zum Himmel) :))):

Untul si cu ciocolata se pun intr-o oala pe baie de abur si se lasa sa se topeasca.Cand s-au topit se amesteca restul ingredientelor si se pune compozitia intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu faina ,la cuptorul preincalzit la 150 grade pentru 50 de minute.Cand este gata,se lasa in forma sa se raceasca si apoi se scoate din forma.Se poate orna ,eu nu am ornat-o pentru ca mi-a placut asa simpla.Combinatia dintre ciocolata(dulce),sare(sarat),Amaretto(amar) si lichior de coacaze(acrisor) e buna impotriva poftei exagerate de mancare.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scurtatura spre Paradis(Abkürzung zum Himmel) :)))" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (84)

Cris2711 1

30.11.2011, 00:13

Mihaela si mie mi-a placut mult denumirea si crede-ma facusem doar de dragul titlului,dar mi-am cucerit sotul inca odata i-a placut tare mult la gust ,mie deasemenea si m-a rugat sa ii mai fac ,si este chiar simplu de facut

portiadelumina 1

26.06.2012, 11:58

Daaaa. Îmi place să cred că are gustul unor fructe de rai.

diaconta 1

26.06.2012, 12:00

si mie Padre,dar eu prefer sa n-o iau pe scurtatura mai am inca multe treburi de rezolvat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere