Scurtatura spre Paradis(Abkürzung zum Himmel) :)))

de Cris2711 in Prajituri, 8 Oct 2011 | 3133 vizualizari

 

Cautasem o reteta de desert rapida si am gasit-o.Mi-a placut mult denumirea si compozitia si mi-am zis ca trebuie sa o execut:))))Preluata in mare parte de pe Kochrezept.Savurati,devorati:)))

 

INGREDIENTE

  • 100 grame unt
  • 200 grame ciocolata de topit
  • 50 grame zahar
  • 4 linguri nuca macinata sau alune macinate
  • 4 oua
  • 2 linguri de lichior de coacaze negre
  • 2 linguri de Amaretto
  • coaja de portocala rasa
  • o priza de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scurtatura spre Paradis(Abkürzung zum Himmel) :))):

Untul si cu ciocolata se pun intr-o oala pe baie de abur si se lasa sa se topeasca.Cand s-au topit se amesteca restul ingredientelor si se pune compozitia intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu faina ,la cuptorul preincalzit la 150 grade pentru 50 de minute.Cand este gata,se lasa in forma sa se raceasca si apoi se scoate din forma.Se poate orna ,eu nu am ornat-o pentru ca mi-a placut asa simpla.Combinatia dintre ciocolata(dulce),sare(sarat),Amaretto(amar) si lichior de coacaze(acrisor) e buna impotriva poftei exagerate de mancare.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scurtatura spre Paradis(Abkürzung zum Himmel) :)))" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (84)

Cris2711 1

30.11.2011, 00:13

Mihaela si mie mi-a placut mult denumirea si crede-ma facusem doar de dragul titlului,dar mi-am cucerit sotul inca odata i-a placut tare mult la gust ,mie deasemenea si m-a rugat sa ii mai fac ,si este chiar simplu de facut

portiadelumina 1

26.06.2012, 11:58

Daaaa. Îmi place să cred că are gustul unor fructe de rai.

diaconta 1

26.06.2012, 12:00

si mie Padre,dar eu prefer sa n-o iau pe scurtatura mai am inca multe treburi de rezolvat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca si ciocolata