Semiluna

de axa99 in Dulciuri, 17 Noi 2009 | 2340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 4 linguri ulei
  • 1 farfurie nuci macinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semiluna:

 

      Se fraca albusul spuma cu zaharul si galbenusurile cu uleiul ca o maioneza.Se toarna galbenusurile pentru albus si apoi se adauga faina si esenta.Se toarna albusul in tava iar dupa ce s-a copt se presara nucile deasupra dupa care se taie in forma de semiluna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Semiluna" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

axa99 1

18.11.2009, 12:21

am forte multe retete de postat:torturi,placinte.negrese diferite foi de placinta ,crema de rahat inghetata si alte retete

liana_geicu 1

18.11.2009, 20:51

dar ar fi bine daca le-am si vedea ca sa stim ce trebuie sa ne iasa in final, sa avem siguranta ca am realizat o copie reusita a originalului...

axa99 1

21.11.2009, 14:07

stiu si imi pare rau dar nu am poze

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert bomboane Raffaello
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 29

    MI