Semiluna

de axa99 in Dulciuri, 17 Noi 2009 | 4975 vizualizari

Semiluna

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 4 linguri ulei
  • 1 farfurie nuci macinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semiluna:

 

      Se fraca albusul spuma cu zaharul si galbenusurile cu uleiul ca o maioneza.Se toarna galbenusurile pentru albus si apoi se adauga faina si esenta.Se toarna albusul in tava iar dupa ce s-a copt se presara nucile deasupra dupa care se taie in forma de semiluna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Semiluna" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

axa99 1

18.11.2009, 12:21

am forte multe retete de postat:torturi,placinte.negrese diferite foi de placinta ,crema de rahat inghetata si alte retete

liana_geicu 1

18.11.2009, 20:51

dar ar fi bine daca le-am si vedea ca sa stim ce trebuie sa ne iasa in final, sa avem siguranta ca am realizat o copie reusita a originalului...

axa99 1

21.11.2009, 14:07

stiu si imi pare rau dar nu am poze

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuca