Semilune pufoase

de gaby_gabytza in Prajituri, 17 Aug 2011 | 4804 vizualizari

 

Semilune pufoase

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 125 g ulei
  • jumatate lingurita amoniac
  • 1 esenta vanilie
  • un praf sare
  • 250 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semilune pufoase:

Preparare semiluni pufoase

Bati albusurile spuma tare cu zaharul si praful de sare.Adaugi peste ele galbenusurile zdrobite si frecate cu uleiul,amoniacul stins cu suc de lamaie,esenta si faina turnata in ploaie.Tapetezi o tava cu hartie de copt si torni aluatul.Dai la copt circa 20-25 minute,la foc potrivit.Taiem prajitura sub forma de semiluni cu ajutorul unui pahar cu gura rotunda(eu deasupra am pus niste gem ca sa fie mai dulci).

Daca ti-a placut reteta noastra "Semilune pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Cris2711 1

18.08.2011, 16:18

DIANA B 1

18.08.2011, 16:36

Te pui bine cu semiluna turceasca , ai ?

Da' chiar pufoase sunt

RuxyRux 1

18.08.2011, 22:45

Grozava reteta

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si gem