Sendvis cald cu cascaval Sofia

de marianascarlat in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2013 | 526 vizualizari

 

Am facut-o lata. M-am inscris la concursul de sendvisuri cu reteta asta. Sunt sigura ca va fi respinsa ca nu am folosit ingredientele indicate dar am vazut asta doar dupa ce am postat reteta. Am vazut ca e un concurs Delaco dar n-am citit tot. M-am grabit ca de obicei.

 

INGREDIENTE

  • Paine pentru sendvis
  • O Felie de cascaval Sofia
  • 2-3 masline fara samburi
  • Cateva feliute de ceapa
  • O bucatica de gogosar
  • Menta proaspata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis cald cu cascaval Sofia:

Am pregatit maslinele si ceapa pentru decorat, am pus painea in prajitorul de paine si intre timp am taiat o felie de cascaval Sofia. Cand prajitorul m-a anuntat ca painea este gata pregatita, am scos felia de paine din prajitor, am pus deasupre felia de cascaval si am ornat-o cum m-am priceput. Cam atat. Sigur ca am mancat-o cu pofta.

 

TIPS-URI

1

Puteti orna dupa inspiratie si ce aveti la indemana

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cald cu cascaval Sofia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

botcrina 1

20.10.2013, 16:57

ce bine arata!

RoXx 1

20.10.2013, 17:09

Rocsi 1

20.10.2013, 19:24

Ce dragut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi