Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa

de Bucataras in Sandvisuri, 11 Apr 2024 | 766 vizualizari

 

Cine spune că rețetele de post nu sunt la fel de gustoase, nu a încercat acest sendviș de post.
Andra Mihail a combinat câteva ingrediente simple și a pregătit o bunătate de sendviș în varianta vegană.
Pentru acest Sendviș de post: Rețeta simplă și foarte gustoasă, sunt necesare doar câteva ingrediente: pâine, ciuperci pleurotus, sos, rucola, ceapă, muștar.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa:
  • 2 felii de pâine (preferabil integrală sau de secară)
  • Ulei de măsline
  • Ciuperci pleurotus (sau orice alt tip de ciuperci preferat)
  • Sare și piper
  • Cimbru uscat
  • Muștar
  • Sos barbeque (opțional)
  • Maioneză vegană
  • Praf de usturoi
  • Rucola
  • Ceapă roșie
  • 2 lingurițe de zahăr
  • Roșii
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa:

Iata cum se prepara Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa:

Prăjiți feliile de pâine într-o tigaie sau pe grătar până când devin ușor crocante și aurii.

Aplatizați ciupercile pleurotus, pe care le acoperiți cu o foaie de copt și le presați ușor cu fundul unui pahar. Turnați peste ele puțin ulei de măsline și condimentați-le cu sare, piper, oregano și puțin cimbru uscat. Întoarceți ciupercile și pe partea cealaltă și procedați la fel.

În aceeași tigaie în care ați prăjit pâinea, adaugați ciupercile și prăjiți-le ușor pe fiecare parte.

Pregătiți sosurile pentru sendviș. Amestecați împreună muștarul, sosul barbeque (dacă folosiți), maioneza vegană și puțin praf de usturoi pentru un gust intens.

Tăiați ceapa roșie în felii subțiri și lăsați-o la marinat într-un amestec de oțet de mere și zahăr timp de câteva minute. Acest lucru va îndulci și va reduce puțin din intensitatea aromei de ceapă. Asamblați sendvisul: ungeți feliile de pâine cu sosul pregătit, apoi adăugați rucola, ciupercile prăjite, ceapa roșie marinată și felii de roșii proaspete. Încheiați cu cealaltă felie de pâine și presați ușor pentru a asigura toate ingredientele. Și gata!

Aveți un sendvis de post delicios și hrănitor, perfect pentru o gustare rapidă sau un prânz sănătos.

O alegere gustoasa de post este si reteta de Bruschete cu ciuperci, Salata de ciuperci cu cartofi si masline sau Ciuperci pleurotus cu usturoi in bol de mamaliga.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

12.04.2024, 02:30

Caty 1

12.04.2024, 04:57

Super!👍👍👍

laura_n 1

12.04.2024, 17:48

Pe gustul meu, mie imi plac tare ciupercile astea. E drept, numai mie imi plac din familie, dar eu ma declar multumita, raman mai multe pt mine ))

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi