Sandvis cu ciolan Bavarez

de MotanLaOale in Sandvisuri, 13 Noi 2013 | 1604 vizualizari

 

Dupa gluma cu puricele este timpul sa ma intorc la sandvisutile adevarate! >:D< :)))

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ciabata neagra
  • 200 g ciolan Bavarez
  • Ceva fin pufos cu hrean
  • 150 g salata asortata pentru iarna
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ciolan Bavarez:

Jumatatea de ciabata se taie in doua pe orizontala si din felia de deasupra se scoate o parte din miez.


Felia de jos se unge bine cu ceva fin pufos cu hrean.


Ciolanul bavarez (reteta postata) se taie felii cat se poate si se pune peste branza pe toata felia.


Salata asortata pentru iarna (reteta postata) se scurge bine si se pune deasupra ciolanului.


Se pune felia de deasupra si este gata.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si hrean sau mustar daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ciolan Bavarez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

14.11.2013, 08:41

adela_64 1

15.11.2013, 13:33

Votul 17 ! Succes in continuare !

MotanLaOale 1

15.11.2013, 14:08

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita