Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco

de babi5 in Sandvisuri, 23 Oct 2013 | 841 vizualizari

 

Fara prea multa introducere ....ce ,mai la deal la vale sunt buneeeeeee

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine graham prajite
  • castravete
  • ardei
  • 50 gr Ceva Fin de la Delaco cu verdeata
  • 20 gr mozzarella Delaco
  • 2 oua
  • frunza de praz
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco:

Prima data am pus ouale la fiert, apoi am prajit feliile de paine. Dupa ce am fiert ouale le-am pus pentru 5 minute in apa rece, apoi le-am curatat. Am uns feliile de paine cu Ceva Fin de la Delaco, apoi am taiat castravetele in rondele si am ornat sendvisul. Am taiat ouale pe din doua si le-am asezat pe feliile de paine, cite doua jumatati, am taiat fasiute si mozzarella si le-am asezat intre cele doua jumatati de ou. Am ornat cu bucatele de ardei si fasiute de frunza de praz.


Sendvisul bun este gata pentru a fi servit. Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Langa sendvisul bun si cat se poate de bio putem servi o cana de lapte cald, la fel de bine si o cana de ceai sau cafea

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

babi5 1

24.10.2013, 20:10

multumesc Rocsi

laura_n 1

25.10.2013, 16:31

votul nr. 10

babi5 1

25.10.2013, 18:11

Laurica iti multumesc din suflet

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald la cuptorul cu microunde