Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco

de babi5 in Sandvisuri, 23 Oct 2013 | 947 vizualizari

 

Fara prea multa introducere ....ce ,mai la deal la vale sunt buneeeeeee

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine graham prajite
  • castravete
  • ardei
  • 50 gr Ceva Fin de la Delaco cu verdeata
  • 20 gr mozzarella Delaco
  • 2 oua
  • frunza de praz
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco:

Prima data am pus ouale la fiert, apoi am prajit feliile de paine. Dupa ce am fiert ouale le-am pus pentru 5 minute in apa rece, apoi le-am curatat. Am uns feliile de paine cu Ceva Fin de la Delaco, apoi am taiat castravetele in rondele si am ornat sendvisul. Am taiat ouale pe din doua si le-am asezat pe feliile de paine, cite doua jumatati, am taiat fasiute si mozzarella si le-am asezat intre cele doua jumatati de ou. Am ornat cu bucatele de ardei si fasiute de frunza de praz.


Sendvisul bun este gata pentru a fi servit. Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Langa sendvisul bun si cat se poate de bio putem servi o cana de lapte cald, la fel de bine si o cana de ceai sau cafea

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

babi5 1

24.10.2013, 20:10

multumesc Rocsi

laura_n 1

25.10.2013, 16:31

votul nr. 10

babi5 1

25.10.2013, 18:11

Laurica iti multumesc din suflet

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis prajit cu cascaval (Grilled cheese sandwich)