SERBET DE VIOLETE

de Roda in Dulciuri, 21 Mai 2009 | 3403 vizualizari

 

Are un gust inconfundabil!

 

INGREDIENTE

  • 4 cani de apa,
  • 1/4 cana de seminte de struguri  sau ulei de rapita,
  • 1/4 cana de glicerina vegetala,
  • 1/4 cana de granule de lecitina(de la magazinul "Natura"),
  • 2 linguri seminte de in,
  • 2 linguri suc de stevie,
  • 2 linguri coaja rasa de portocala,
  • 1/2 lingurita sare,
  • 2 cani flori de violete;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SERBET DE VIOLETE:

1.Se pun toate ingredientele , cu exceptia florilor de violete, intr-un blender si se face un pireu.


2.Se pune pireul la rece ,in congelator, amestecand din cand in cand , ca sa se alifieze.


3.Se amesteca pireul cu florile de violete, zdrobite putin in blender, si se repartizeaza in 4 boluri.Pana la servire se tine la rece.Apa rece(de izvor, minerala, plata)merge excelent cu acest serbet.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "SERBET DE VIOLETE" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Panacris 1

19.06.2015, 12:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni