SERBET DE VIOLETE

de Roda in Dulciuri, 21 Mai 2009 | 5687 vizualizari

 

Are un gust inconfundabil!

 

INGREDIENTE

  • 4 cani de apa,
  • 1/4 cana de seminte de struguri  sau ulei de rapita,
  • 1/4 cana de glicerina vegetala,
  • 1/4 cana de granule de lecitina(de la magazinul "Natura"),
  • 2 linguri seminte de in,
  • 2 linguri suc de stevie,
  • 2 linguri coaja rasa de portocala,
  • 1/2 lingurita sare,
  • 2 cani flori de violete;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SERBET DE VIOLETE:

1.Se pun toate ingredientele , cu exceptia florilor de violete, intr-un blender si se face un pireu.

2.Se pune pireul la rece ,in congelator, amestecand din cand in cand , ca sa se alifieze.

3.Se amesteca pireul cu florile de violete, zdrobite putin in blender, si se repartizeaza in 4 boluri.Pana la servire se tine la rece.Apa rece(de izvor, minerala, plata)merge excelent cu acest serbet.

Daca ti-a placut reteta noastra "SERBET DE VIOLETE" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac evantai cu mere