Sfecla umpluta cu nuci

de katty in Mancaruri de post, 20 Dec 2014 | 3134 vizualizari

 

O reteta delicioasa de post.

 

INGREDIENTE

  • 5 sfecle rosii mici si rotunde
  • bors
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 300 gr nuci macinate
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla umpluta cu nuci:

Spalam bine sfeclele si le curatam.Punem sfeclele cu apa cat sa le acopere la fiert. Cand sfeclele sunt fierte de jumatate,adaugam borsul peste sfecle si fierbem pana se inmoaie.Scoatem sfeclele,le lasam sa se racoreasca putin, le taiem deasupra un capac si cu ajutorul unei lingurite scoatem mijlocul cu grija, pastrand margini de 0,5 cm.Tocam ceapa fin si o punen la calit in uleiul incins. Adaugam putina sare si o lasam pana se inmoaie. Cand este gata oprim focul, punem nuca macinata si piper macinat si omogenizam.


Umplem sfeclele cu acest amestec, apoi le punem capacele.(avem grija sa ne ramana putin amestec de ceapa si nuci).Radem sfecla pe care am scos-o din mijloc.O amestecam cu restul de nuci si ceapa, punem putina zeama ramasa de sfecle.Turnam sosul intr-o tava, asezam sfeclele si dam tava la cuptor pentru20-30 de minute.Servim sfeclele calde sau reci

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla umpluta cu nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (2)

Corinuta 1

20.12.2014, 23:33

Asa ceva chiar nu am mai vazut!

MotanLaOale 1

21.12.2014, 22:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu masline