Sfintisorii cu nuca-post

de nadina73 in Dulciuri, 8 Mar 2010 | 5799 vizualizari

 

grozavi de pufosi

 

INGREDIENTE

  • 2 kg faina
  • 1 1 /2 cana de zahar
  • 50g drojdie
  • coaja de portocale si coaja de lamaie
  • vanilie 3 buc
  • apa 1 litru aporximativ calduta
  • putin ulei de masline
  • miere si nuca macinata
  • putina sare
Portii: 60
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfintisorii cu nuca-post:

Se amesteca faina cu sarea ,drojdia se dizolva in putina apa calduta si cu 2 lingurite de zahar apoi se amesteca cu faina si coaja de lamaie de portocal ,vanilia si zaharul si la final uleiul de masline


Se pune in masina de painei si se framanta ,apoi se lasa la dopit dupa care se formeaza badtonase si se rasucesc apoi se impletesc in forma de colacei


Se coc in tava unsa aporximativ 30 minute


Din acesta compozitie ies aproximativ 60 bucati


Dupa ce se coc se scot si se ung cu miere si apoi se presara nuca macinata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfintisorii cu nuca-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lilia 1

09.03.2010, 22:04

Arata delicios!

nadina73 1

10.03.2010, 01:05

mihaelar63 1

10.03.2010, 08:16

vai , nadina ce ai impletit !!! trimite si la mine vreo doi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu nuci caramelizate