Shake cu cafea

de Miha in Cafea, 17 Iun 2010 | 4321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g inghetata de vanilie
  • 50 ml lapte
  • 50 ml frisca lichida
  • 1 lingura ness
  • 1 lingurita zahar
  • frisca pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shake cu cafea:

Inghetata de vanilie impreuna cu restul ingredientelor se pun intr-un blender si se mixeaza energic pana totul devine o masa omogena.


Se toarna in pahare, se adauga cuburi de gheata si se decoreaza cu frisca batura si cacao.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Shake cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

biancas76 1

24.06.2010, 22:29

Vai ce bunatate!! As vrea si eu pahar dinasta in fiecare zi

Laly 1

24.06.2010, 22:43

Mai Miha ar trebui sa-ti deschizi o cofetarie.Ne iei angajatele tale?

izulika 1

24.06.2010, 23:14

mmmmm

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cappuccino freddo