Shaorma de casa

de RoXx in Pui, 1 Iul 2013 | 4817 vizualizari

 

INGREDIENTE

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de casa:

Pieptul de pui se spala , se taie fasii subtiri, se da pe ambele parti cu condimentul pt carne de pui si se pune pe grill. Cartofii se curata,se taie si se pun la prajit. Dupa ce e gata,carnea se taie cubulete. Dupa ce s-au prajit si cartofii, se incalzeste lipia 2-3 secunde , se pune o lingura de sos tzatziki pe toata suprafata ei , apoi se pun cartofi , carne si sos tzatziki din nou (cantitate dupa preferinte) ,se infasoara dupa indicatiile de pe pachet si se poate servi imediat !

Pofta buna ! :)

TIPS-URI

1

Se pot adauga si alte ingrediente dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de casa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Shaorma de casa