Shaorma jumi-juma

de Constelatialeu in Pui, 17 Mar 2015 | 1579 vizualizari

 

I-am zis asa,jumi-juma deoarece si pentru ca eu am muncit jumi si juma am cumparat...de fapt am cumparat tot,dar unele ingrediente a trebuit sa le pregatesc eu sa fie mancabile,iar altele erau deja pregatite.Va invit sa aruncati bolovanul,daca va da mana.....oricum daca ascultam cercetatorii...chiar si pe aia britanici,nu mai trebuie sa mancam nimic,ca murim....chiar si asa tot murim cand ne-o suna ceasul.....

 

INGREDIENTE

  • Pentru o portie ( adevarata,ca aia de cumperi abia de vezi carnea prin ea)
  • 1 bucata lipie tortilla
  • cca 200 g piept de pui
  • 2 cartofi prajiti
  • varza rosie
  • varza alba
  • castravete murat
  • rosie
  • aici cantitatile sunt variabile,dupa cum vrea fiecare
  • sare
  • piper
  • kechup
  • sos de maioneza
  • sos de maioneza cu mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma jumi-juma:

Mai intai pregatim partea de legume,taiem marunt varza alba si varza rosie si presaram putina saree deasupra,castravetele il taiem in fasii subtiri,rosia in feliute subtiri.Apoi punem la prajit cei doi cartofi taiati pai,dupa ce s-au prajit ii scoatem pe un servet care absoarbe surplusul de ulei.Pieptul de pui il taiem julien si il punem la prajit in putin ulei,il intoarcem pe toate partile pana este patruns,adaugam un praf de sare si piper,scoatem bucatelele pe un servet sa absoarba uleiul.


Asamblare : Luam bucata de lipie tortilla o ungem cu kechup,apoi asezam alternativ,cartofi,varza rosie,vaerza alba,rosie,castravete si piept de pui,asezonam cu sos se maioneze si sos de maioneza cu mustar,rulam tortilla si mancam cu pofta....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma jumi-juma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

dantes 1

18.03.2015, 06:33

Buna!

mirela0911 1

18.03.2015, 08:43

E delicioasa!

Carmen_g 1

18.03.2015, 14:16

cat de buna e!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu piept de pui