Shaorma jumi-juma

de Constelatialeu in Pui, 17 Mar 2015 | 3870 vizualizari

 

I-am zis asa,jumi-juma deoarece si pentru ca eu am muncit jumi si juma am cumparat...de fapt am cumparat tot,dar unele ingrediente a trebuit sa le pregatesc eu sa fie mancabile,iar altele erau deja pregatite.Va invit sa aruncati bolovanul,daca va da mana.....oricum daca ascultam cercetatorii...chiar si pe aia britanici,nu mai trebuie sa mancam nimic,ca murim....chiar si asa tot murim cand ne-o suna ceasul.....

 

INGREDIENTE

  • Pentru o portie ( adevarata,ca aia de cumperi abia de vezi carnea prin ea)
  • 1 bucata lipie tortilla
  • cca 200 g piept de pui
  • 2 cartofi prajiti
  • varza rosie
  • varza alba
  • castravete murat
  • rosie
  • aici cantitatile sunt variabile,dupa cum vrea fiecare
  • sare
  • piper
  • kechup
  • sos de maioneza
  • sos de maioneza cu mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma jumi-juma:

Mai intai pregatim partea de legume,taiem marunt varza alba si varza rosie si presaram putina saree deasupra,castravetele il taiem in fasii subtiri,rosia in feliute subtiri.Apoi punem la prajit cei doi cartofi taiati pai,dupa ce s-au prajit ii scoatem pe un servet care absoarbe surplusul de ulei.Pieptul de pui il taiem julien si il punem la prajit in putin ulei,il intoarcem pe toate partile pana este patruns,adaugam un praf de sare si piper,scoatem bucatelele pe un servet sa absoarba uleiul.

Asamblare : Luam bucata de lipie tortilla o ungem cu kechup,apoi asezam alternativ,cartofi,varza rosie,vaerza alba,rosie,castravete si piept de pui,asezonam cu sos se maioneze si sos de maioneza cu mustar,rulam tortilla si mancam cu pofta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma jumi-juma" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Shaorma - cu de toate:)