Sirop concentrat de capsuni

de alilianaa in Sirop / Compot, 4 Iun 2017 | 640 vizualizari

 

Pentru ca vedeta e capsuna.. :)

 

INGREDIENTE

  • 2 kg capsuni
  • 1,5 l apa
  • 2,5 kg zahar
  • 2 lamai ( zeama)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop concentrat de capsuni:

Capsunile se spala si se pun la scurs, intr-o strecuratoare. Se transfera intr-un bol mai mare si se paseaza cu blenderul. Compozitia se trece prin strecuratoare. Rezulta 1,5 kg de pireu de capsuni, Peste acesta, se adauga 1,5 l apa. Se omogenizeaza. Se adauga zaharul si se pune la fiert. Se fierbe pana se leaga compozitia. Treptat, pe parcursul fierberii se pune zeama de la cele doua lamai.


Fierbinte, se toarna in sticle si se asaza in raft in camara/beci la loc racoros.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop concentrat de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

alilianaa 1

05.06.2017, 12:43

Cleme, n-ar strica..uneori ma incurc si cu planul in mana. Ca sa nu dau greș, bine ar fi sa vii cu desenul

alilianaa 1

05.06.2017, 12:43

Mihaela... se intampla sa mai fie si in iarna....

noiinbucatarie 1

13.06.2017, 15:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Sirop de capsuni FARA FIERBERE