Sirop de soc (pentru iarna)

de miki_a in Sirop / Compot, 29 Mai 2015 | 18221 vizualizari

COMENTARII (27)

Andra_Constantinescu 1

29.05.2015, 17:58

Super!

miki_a 1

29.05.2015, 18:15

Multumesc Andra!

Bya Ralu 1

29.05.2015, 18:40

MotanLaOale 1

29.05.2015, 18:56

Bunica 1

29.05.2015, 19:00

Minunat!

Valclaudia 1

29.05.2015, 19:08

excelent!

simona72 1

29.05.2015, 19:56

Minunat!

Aurelia 07_07 1

29.05.2015, 20:35

Super !

MOKUSKA 1

29.05.2015, 20:44

miki_a 1

29.05.2015, 21:19

Raluca, multumesc!

miki_a 1

29.05.2015, 21:19

Motan, multumesc!

miki_a 1

29.05.2015, 21:19

Bunica, multumesc!

miki_a 1

29.05.2015, 21:20

Claudia, , multumesc!

miki_a 1

29.05.2015, 21:20

Simona, , multumesc!

miki_a 1

29.05.2015, 21:21

Aurelia, , multumesc!

miki_a 1

29.05.2015, 21:21

Ildi, multumesc!

dantes 1

30.05.2015, 11:01

Bun!

miki_a 1

30.05.2015, 11:48

Multumesc Dante!

Micutza Luana 1

30.05.2015, 14:00

big like

miki_a 1

30.05.2015, 14:36

Multumesc Luana!

Rocsi 1

31.05.2015, 14:10

Bun si aromat!

miki_a 1

01.06.2015, 09:07

Multumesc Rocsi!

Gicuta 1

02.06.2015, 07:51

Si eu am facut, este tare bun!

miki_a 1

02.06.2015, 08:03

Multumesc Gicuta! Am observat ca esti harnicuta si in pas cu natura! Sa-l consumati cu drag!

RuxyRux 1

02.06.2015, 08:29

Cred ca e minunat! Socata am facut in fiecare an dar sirop nu, cred ca este momentul ar fi fost bine de stiut ce cantitate de flori de soc ai avut pentru ca asa te poti bucura de concentratia ideala, altfel pentru prima data poti pune prea putin si sa fie mai diluat....dar vom proba! Multumesc pentru reteta! Eu sincer spal florile de soc....si ma uit cu atentie si cine le vinde in piata...ar fi grozav daca as avea de unde sa le culeg cu mainile mele te imbratisez!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop de soc