Skin potatoes

de epurasha2bb in Pui, 7 Iul 2013 | 3974 vizualizari

 

Adica niste coji de cartofi umplute.Sunt deliciosi si se pot umple in zeci de feluri.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mai mari
  • 4 graunti de usturoi
  • 1/2 piept de pui
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 1 ardei capia rosu
  • verdeturi proaspete:patrunjel, marar
  • sare, piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Skin potatoes:

Luam cartofii cat mai frumosi la forma sa fie fara prea multe denivelari si-i spalam bine fara sa -i curatam de coaja.Ii punem la fiert intregi in apa cu putina sare dar nu-i lasam mult ci doar cat sa se inmoaie putin miezul.II scoatem , ii taiem pe jumatate de-a lungul si scobim miezul cu o lingura tare.Apoi miezul tocat se caleste in putin ulei cu sare si piper.Se pastreaza deoparte.Calim putin si ardeii taiati marunt impreuna cu usturoiul tocat.Se amesteca cu miezul d ecartof calit.Se inabuse cu apa si putin ulei si carnita de pui tocata bucati mici si se adauga si ea la amestecul pentru umplutura.Se toaca fin verdeata si se adauga si ea.Acest amestec final va fi umplutura noastra .Umplem jumatatile de cartof.Eu am lasat totusi pe langa coaja ceva ca sa pastreze o forma frumoasa.Cei care fac chiar skin potatoes de tot adica doar coji risca sa se pleosteasca si sa arate mai urat.Deasupra de tot asezam felii de rosii la care le-am scos pileita si semintele.Picuram ulei si putin cimbru si dam lA cuptor sa se rumeneasca.(Eu am pus langa acesti cartofi si bracute din ardei capia rosu ca tot taiasem pentru umplutura).

II puteti servi simpli sau cu sos de iaurt si usturoi sau alaturi de o salata verde .Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Skin potatoes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

epurasha2bb 1

09.07.2013, 20:29

Mersi RuxyRux! facuti pizza n-am incercat, merg fuguta la tine in vizita sa vad daca ai postat! pup si mersi de vizita!

Corinuta 1

30.08.2013, 11:22

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 22:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui la cuptor