Slanina fiarta cu boia si usturoi

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2016 | 4896 vizualizari

COMENTARII (20)

Zamfira 1

02.03.2016, 14:08

Vaaiiii ce avem noi aici??? Super bunatate, niste ceapa rosie sa aduc??

diaconta 1

02.03.2016, 14:13

Ce buna e

anca_rm 1

02.03.2016, 14:14

Roxana ce pofta mi-ai facut , acus il sun pe tati sa imi aduca slanina ...miamiii

reisnaor_2006 1

02.03.2016, 14:41

multumesc

Bya Ralu 1

02.03.2016, 14:50

simona72 1

02.03.2016, 15:06

Iooooi! Vine Craciunul)

reisnaor_2006 1

02.03.2016, 15:24

Simo)

Constelatialeu 1

02.03.2016, 15:46

Huoooooooooooooooooooooooooooooo

Bunica 1

02.03.2016, 16:29

Ce bunătate ai făcut!

Merisor 1

02.03.2016, 17:46

Ooooo, ce pofta mi-ai facut!

Valclaudia 1

02.03.2016, 18:02

MotanLaOale 1

02.03.2016, 19:27

buna buna

reisnaor_2006 1

02.03.2016, 19:52

multumesc

Rocsi 1

02.03.2016, 20:12

Mama facea asa cu ani in urma. Sau o mai fierbea in moare de varza!

CameliaR 1

02.03.2016, 21:13

Yamiii, ce mult imi place!

Ksenya 1

03.03.2016, 09:32

uuuu

Andra_Constantinescu 1

05.03.2016, 11:27

O bunatate!

Catalina L 1

05.03.2016, 12:30

ioi ce-mi place

elucubratiiculinare 1

05.03.2016, 17:51

o delicatesa, dar incerc sa o pap numai de craciun

mihaelar63 1

09.03.2016, 17:28

Buna slaninuta !!! Mi-a placut ca stii Dovada tipsurile

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Slanina fiarta cu boia si usturoi