Slanina fiarta in zeama de varza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2011 | 23339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata slanina
  • zeama de varza
  • sare grunjoasa
  • usturoi zdrobit
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slanina fiarta in zeama de varza:

Slanina se unge cu pasta de usturoi zdrobit ,se sareaza cu sare grunjoasa din abundenta si se lasa la rece 2-3 zile pana cand slanina isi ia sarea necesara, dupa care se scutura de surplusul de sare si se pune la fiert in zeama de varza la care am adaugat cateva boabe de piper si cateva frunze de dafin.Se tine la fiert pana cand intra furculita usor in ea.Se lasa apoi la rece si se presara cu boia.Se lasa la zvantat si apoi se tine la frigider  sau chiar la congelator.

Cu o ceapa rosie mananci de nu te mai opresti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina fiarta in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (79)

Bucataras Medi 1

14.01.2011, 09:56

Ruxy...................

Bucataras Medi 1

14.01.2011, 09:56

Rocsi.............

Bucataras Medi 1

14.01.2011, 09:57

Sylvia iti trimit o bucata ..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chipsuri cu sare