Slim Pear Tart

de _Alina_ in Prajituri, 22 Oct 2012 | 2499 vizualizari

 

Am rezistat eroic aproape o saptamana fara dulciuri, dar pana la urma am dat chix... :"> Duminica am facut aceasta tarta din dorinta de a manca ceva dulce si sanatos dar nu foarte caloricos :P Cineva era foarte amuzat ca mi-a iesit o tarta subtire, "frantuzeasca" :)) dar a fost extrem de multumit de gustul divin al acesteia. Va invit si pe voi la o feliuta din aceasta minunatie.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 65 g germeni de grau
  • 25 g complex tarate (grau, orz, secara)
  • 12 g tarate Psyllium
  • 1 ou
  • 1/2 lg miere (optional)
  • 1 lgt scortisoara
  • 1/2 lgt esenta de vanilie
  • 2 lg iaurt fara grasime
  • 2 pere potrivite ca marime
  • Decor:
  • 2 lg iaurt degresat
  • 1/2 lgt miere
  • 10 migdale
  • 2 pere mici
  • 200 ml vin rosu
  • 1 baton scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slim Pear Tart:

Blat:

 1. Spalam perele si le razuim cu tot cu coaja, nu le stoarceti inainte de a le amesteca bine cu restul ingredientelor pentru blat.

 2. Punem compozitia intr-o tava non-aderenta, nivelam si dam in cuptorul preincalzit la 190-200°C timp de 15-20 min.

 Decor:

 1. Spalam, cojim si scoatem semintele perelor.

 2. Punem vinul cu scortisoara la fiert (10-15 min). Punem si perele in vin ca sa le imbatam putin...

3. Scoatem perele, si dupa ce s-au racit le feliem.

4. Dam midalele prin razatoare.
 
5. Amestecam iaurtul cu mierea.


Asamblare: Punem pe tarta racita iaurtul amestecat cu mierea, perele feliate si migdalele razuite... Si cam asta-i tot! Bon Appetit!

Nota: Puteti folosi inlocuitor de zahar (dar sa fie natural) ;)    

Daca ti-a placut reteta noastra "Slim Pear Tart" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Lau 1

22.10.2012, 21:11

gustos

Sim0na 1

23.10.2012, 09:48

Delicioasa si dietetica! Place!!!

_Alina_ 1

23.10.2012, 10:47

Multumesc fetelor!
Simo si mie mi-a placut tare mult si o sa repet experienta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu pere