Smochine coapte a la Anna Olson

de mihaelar63 in Dulciuri, 20 Noi 2011 | 3629 vizualizari

 

Ador smochinele cu coaja lor catifelata si senzatia de bine ce ti-o dau prin aportul de minerale.
M-am inspirat de la simpatica si delicata Anna Olson, desertul o reprezinta , delicios si elegant.

 

INGREDIENTE

  • 12 smochine
  • 200 ml iaurt gras de bivolita
  • miere
  • stafide
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smochine coapte a la Anna Olson:

  1. Smochinele se spala si se incresteaza la codita in patru Se se strang usor in partea rotunda , astfel se desfac frumos si poate fi pus in deschizatura cate o lingurita serioasa de iaurt gras.
  2. Se aseaza fiecare smochina in tava de muffinssi se da la cuptorul incalzit , la foc mediu 10 min .
  3. Se servesc reci stropite cu miere si presarate cu stafide .
 

TIPS-URI

1

In zile toride sunt racoroase servite de la frigider si presarate cu menta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Smochine coapte a la Anna Olson" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Smochine coapte a la Anna Olson-0
Smochine coapte a la Anna Olson-1
Smochine coapte a la Anna Olson-2
Smochine coapte a la Anna Olson-3
Smochine coapte a la Anna Olson-4

COMENTARII (9)

madi_marin

madi_marin 1

21.11.2011, 17:16

si eu ador smochinele......

rodica_m

rodica_m 1

21.11.2011, 19:53

ce bine arata!!!
si eu ma uit cand am timp la TV Paprika

Panacris

Panacris 1

16.02.2014, 10:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!