Smochine coapte a la Anna Olson

de mihaelar63 in Dulciuri, 20 Noi 2011 | 6229 vizualizari

 

Ador smochinele cu coaja lor catifelata si senzatia de bine ce ti-o dau prin aportul de minerale.
M-am inspirat de la simpatica si delicata Anna Olson, desertul o reprezinta , delicios si elegant.

 

INGREDIENTE

  • 12 smochine
  • 200 ml iaurt gras de bivolita
  • miere
  • stafide
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smochine coapte a la Anna Olson:

  1. Smochinele se spala si se incresteaza la codita in patru Se se strang usor in partea rotunda , astfel se desfac frumos si poate fi pus in deschizatura cate o lingurita serioasa de iaurt gras.
  2. Se aseaza fiecare smochina in tava de muffinssi se da la cuptorul incalzit , la foc mediu 10 min .
  3. Se servesc reci stropite cu miere si presarate cu stafide .

TIPS-URI

1

In zile toride sunt racoroase servite de la frigider si presarate cu menta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Smochine coapte a la Anna Olson" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

rodica_m 1

21.11.2011, 19:53

ce bine arata!!!
si eu ma uit cand am timp la TV Paprika

Panacris 1

16.02.2014, 10:00

miki_a 1

29.08.2018, 04:59

Și mie îmi place foarte mult de Anna Olson (cred că în 2011 urmaream tutorialele ei pe Euforia Tv; îmi era foarte dragă, la fel și Laura Calder)! Rețeta asta e cât se poate de bună, rapidă și confortabilă!

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crema de mascarpone cu piersici