Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat

de mihaelar63 in Porc, 20 Apr 2015 | 748 vizualizari

 

Am ramas cu sase feliute de carne de porc feliate si 4 cartofi mari care aveau alta destinatie si nu au mai fost preparati. Am preparat snitel Alexander - vazut la Medi- si am obtinut o cina delicioasa . Medi l-a preparat cu carne de pui si mozzarela . Am incercat sa gaesc mai multe informatii dar nu am avut mare succes . Posibil sa fie vorba de chef Alexander Hermann.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii carne porc
  • 2 oua
  • 4 linguri faina alba
  • 100 gr cascaval afumat
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat:

  1. Feliile de carne de porc se bat subtiri cu batatorul de snitele . se condimenteaza cu sare si piper .
  2. Ouale crude se bat bine cu sare si faina alba . Va rezulta un aluat gros.
  3. Feliile de carne se dau prin faina si apoi prin  aluatul cu ou si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana devin maronii .
  4. Scoateti snitelele pe o servetel de hartie  care va absorbi surplusul de ulei .
  5. Feliati cascavalul si rosiile .
  6. Asezati snitele intr-o tava [ eu am pus in tava ceramica ] si pe fiecare distribuiti cascaval una sau doua felii si deasupra felii de rosie . Sarati usor rosiile .
  7. Dati tava la cuptor , atat cat sa se inmoaie cascavalul   inainte de servire .
  8. Noi am srvit sitelul Alexander insotit de pireu de cartofi cu unt si nucsoara si spanac tras la tigaie in ulei de masline si usturoi verde .
 

TIPS-URI

1

La reteta se poate folosi, carne de pui, vitel sau porc ; mozzarella sau cascaval .

2

Insotiti snitelul de garnitura sau salata preferata .

3

Se poate pregati din timp si se da putin la cuptor [ sa se inmoaie cascavalul] inainte de servire .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-0
Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-1
Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-2
Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-3
Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-4
Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-5
Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-6
Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-7
Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-8
Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-9
Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-10
Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-11
Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-12
Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-13
Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-14
Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat-15

COMENTARII (18)

mihaelar63

mihaelar63 1

22.04.2015, 12:11

Rocsi sa faci sa ne arati ce imbunatatiri ai adus

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

22.04.2015, 13:44

super bun

mirela0911

mirela0911 1

22.04.2015, 15:39

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!