Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat

de mihaelar63 in Porc, 20 Apr 2015 | 4165 vizualizari

 

Am ramas cu sase feliute de carne de porc feliate si 4 cartofi mari care aveau alta destinatie si nu au mai fost preparati. Am preparat snitel Alexander - vazut la Medi- si am obtinut o cina delicioasa . Medi l-a preparat cu carne de pui si mozzarela . Am incercat sa gaesc mai multe informatii dar nu am avut mare succes . Posibil sa fie vorba de chef Alexander Hermann.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii carne porc
  • 2 oua
  • 4 linguri faina alba
  • 100 gr cascaval afumat
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat:

  1. Feliile de carne de porc se bat subtiri cu batatorul de snitele . se condimenteaza cu sare si piper .
  2. Ouale crude se bat bine cu sare si faina alba . Va rezulta un aluat gros.
  3. Feliile de carne se dau prin faina si apoi prin  aluatul cu ou si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana devin maronii .
  4. Scoateti snitelele pe o servetel de hartie  care va absorbi surplusul de ulei .
  5. Feliati cascavalul si rosiile .
  6. Asezati snitele intr-o tava [ eu am pus in tava ceramica ] si pe fiecare distribuiti cascaval una sau doua felii si deasupra felii de rosie . Sarati usor rosiile .
  7. Dati tava la cuptor , atat cat sa se inmoaie cascavalul   inainte de servire .
  8. Noi am srvit sitelul Alexander insotit de pireu de cartofi cu unt si nucsoara si spanac tras la tigaie in ulei de masline si usturoi verde .

TIPS-URI

1

La reteta se poate folosi, carne de pui, vitel sau porc ; mozzarella sau cascaval .

2

Insotiti snitelul de garnitura sau salata preferata .

3

Se poate pregati din timp si se da putin la cuptor [ sa se inmoaie cascavalul] inainte de servire .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel Alexander-cu porc si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Șnițel de porc în crustă de mălai