Porc cu sos teriyaki

de -Miti- in Porc, 24 Ian 2016 | 856 vizualizari

 

In pachetul meu de la Mos Bucataras, am avut condimente si sosuri asiatice. Astazi le-am pus la incercat si am pregatit doua retete delicioase. Aceasta este una dintre ele.

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de porc macra
  • 2 linguri sos teriyaki
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 catel de usturoi
  • 1/4 lingurita ghimbir pudra
  • 1 lingura apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu sos teriyaki:

Carnea de porc se feliaza in felii subtiri de marime egala.


Intr-un bol se amesteca sosul teriyaki, zaharul brun, usturoiul pisat, ghimbirul pudra si apa.


Se adauga feliile de porc si se lasa deoparte 15 minute.


Se incalzeste gratarul sau tigaia grill si se prajesc feliile pe ambele parti.


Se serveste cu orez alb simplu sau cu noodles.

 

TIPS-URI

1

Daca nu aveti grill sau gratar, se pot praji si in tigaie, dar aceasta sa fie bine infierbantata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu sos teriyaki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Gherca Daniela 1

25.01.2016, 12:34

ce bine arata!

mirela0911 1

26.01.2016, 15:13

Tare bine arata!

mihaelar63 1

29.01.2016, 23:20

Si purcelasul imi place De mult timp nu a maiauzit termenul de carne macra

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor