Porc cu sos teriyaki

de -Miti- in Porc, 24 Ian 2016 | 1148 vizualizari

 

In pachetul meu de la Mos Bucataras, am avut condimente si sosuri asiatice. Astazi le-am pus la incercat si am pregatit doua retete delicioase. Aceasta este una dintre ele.

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de porc macra
  • 2 linguri sos teriyaki
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 catel de usturoi
  • 1/4 lingurita ghimbir pudra
  • 1 lingura apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu sos teriyaki:

Carnea de porc se feliaza in felii subtiri de marime egala.


Intr-un bol se amesteca sosul teriyaki, zaharul brun, usturoiul pisat, ghimbirul pudra si apa.


Se adauga feliile de porc si se lasa deoparte 15 minute.


Se incalzeste gratarul sau tigaia grill si se prajesc feliile pe ambele parti.


Se serveste cu orez alb simplu sau cu noodles.

 

TIPS-URI

1

Daca nu aveti grill sau gratar, se pot praji si in tigaie, dar aceasta sa fie bine infierbantata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu sos teriyaki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Gherca Daniela 1

25.01.2016, 12:34

ce bine arata!

mirela0911 1

26.01.2016, 15:13

Tare bine arata!

mihaelar63 1

29.01.2016, 23:20

Si purcelasul imi place De mult timp nu a maiauzit termenul de carne macra

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Mix de ciolan de porc proaspăt şi afumat la vasul roman