Snitel Alinez

de _Alina_ in Porc, 17 Mai 2012 | 2264 vizualizari

 

Aveam pofta de niste snitele, asa ca am dat iama in congelator, unde am gasit niste carne de porc si niste gogosari copti. Initial gogosarii am vrut sa-i fac salata, dar mi-a venit ideea sa ii folosesc la snitele. Nici nu mi-am inchipuit ca vor iesi niste snitele asa grozave si delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc fara grasime
  • 250 g gogosari copti
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel Alinez:

1. Taiati si bateti carnea.


2. Gogosarii copti pasatii cu stick-blender-ul si adaugati sare + piper.


3. Bateti ouale.


4. Dati carnea intai prin gogosarii pasati, apoi prin ou si la final prin pesmet sau faina si puneti la prajit in ulei incins.


5. Scoateti snitelele pe farfurii pe care ati pus prosoape de hartie.


 

TIPS-URI

1

Puteti prepara snitelul si fara ou, doar ca iese extrem de moale :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel Alinez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

18.05.2012, 22:39

arata super

ArianaBala 1

19.05.2012, 19:02

Tare bine arata

_Alina_ 1

22.05.2012, 10:48

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Schnitzel vienez