Snitel de porc

de Adinacarla in Porc, 16 Oct 2010 | 3699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc ( cotlet)500g
  • sare
  • piper
  • oua
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc:

Am avut jumate kilogram de cotlet de porc si mi-au iesit 10 feliute.


Carnea se bate si se sareazasi se pipereaza.


Batem ouale ca pentru omleta cu putina sare.


Da-m prin faina bucatile de carne si apoi prin ou.


Se prajesc in ulei incins.


Uneori folosesc si pesmet si atunci procedez asa:


Bucatile de carne la dau prin faina, prin ou , apoi prin pesmet si le prajesc in ulei incins.


De data asta nu am folosit pesmet deoarece nu am avut in casa.


Am srervit alaturi de orez cu legume. http://www.bucataras.ro/retete/6249/orez-cu-legume.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Adinacarla 1

17.10.2010, 10:36

va astept pe toate la mine la masa

nadina73 1

17.10.2010, 23:23

dupa sert merge si snitel nu?

Adinacarla 1

18.10.2010, 00:08

nadina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Porc Vietnamez