Snitel de porc

de Adinacarla in Porc, 16 Oct 2010 | 4966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc ( cotlet)500g
  • sare
  • piper
  • oua
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc:

Am avut jumate kilogram de cotlet de porc si mi-au iesit 10 feliute.


Carnea se bate si se sareazasi se pipereaza.


Batem ouale ca pentru omleta cu putina sare.


Da-m prin faina bucatile de carne si apoi prin ou.


Se prajesc in ulei incins.


Uneori folosesc si pesmet si atunci procedez asa:


Bucatile de carne la dau prin faina, prin ou , apoi prin pesmet si le prajesc in ulei incins.


De data asta nu am folosit pesmet deoarece nu am avut in casa.


Am srervit alaturi de orez cu legume. http://www.bucataras.ro/retete/6249/orez-cu-legume.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Adinacarla 1

17.10.2010, 10:36

va astept pe toate la mine la masa

nadina73 1

17.10.2010, 23:23

dupa sert merge si snitel nu?

Adinacarla 1

18.10.2010, 00:08

nadina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc si cartofi la cuptor