Snitel de porc

de Adinacarla in Porc, 16 Oct 2010 | 4499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc ( cotlet)500g
  • sare
  • piper
  • oua
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc:

Am avut jumate kilogram de cotlet de porc si mi-au iesit 10 feliute.


Carnea se bate si se sareazasi se pipereaza.


Batem ouale ca pentru omleta cu putina sare.


Da-m prin faina bucatile de carne si apoi prin ou.


Se prajesc in ulei incins.


Uneori folosesc si pesmet si atunci procedez asa:


Bucatile de carne la dau prin faina, prin ou , apoi prin pesmet si le prajesc in ulei incins.


De data asta nu am folosit pesmet deoarece nu am avut in casa.


Am srervit alaturi de orez cu legume. http://www.bucataras.ro/retete/6249/orez-cu-legume.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Adinacarla 1

17.10.2010, 10:36

va astept pe toate la mine la masa

nadina73 1

17.10.2010, 23:23

dupa sert merge si snitel nu?

Adinacarla 1

18.10.2010, 00:08

nadina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

9360 puncte

Rocsi

8000 puncte

 merisor

6610 puncte

mirela0911

6250 puncte

Lau

Lau 9

5720 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert gris cu lapte si stafide, in sos de portocale

de RODIMUR 5

ieri la 19:41

Chifle cu unt

ieri la 17:27

Tagliatelle cu ciuperci si sos de smantana si cascaval

de RODIMUR 5

ieri la 16:45

RETETA RECOMANDATA
pulpa de porc in foi de varza acra