Snitel de porc in crusta de malai

de Lau in Porc, 26 Apr 2020 | 1239 vizualizari

 

 sursa mea de inspiratie https://ritailies.ro/snitel-de-porc-in-crusta-de-malai-fara-gluten/

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 250 g iaurt
  • 50 g unt topit
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 lingura dulceata de ardei iute
  • rozmarin
  • Pentru crusta
  • 2 oua
  • 20 g unt
  • 250 g malai
  • 150 g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc in crusta de malai:

Intr-un bol amestecam untul cu condimente si iaurtul.

Feliile de carne le batem putin cu ciocanul de snitele,le condimentam cu sare si piper.

Le adaugam in marinata si dam la rece 1 ora.

Intre timp amestecam faina cu cascavalul dat prin razatoare.

Batem ouale cu sare si piper dupa gust.

Trecem snitele prin ou dupa care prin faina si le asezam in tava unsa cu unt,

Dam tava la cuptorul incalzit cca 25-30 min la 170 grade.(eu le-am uitat putin la cuptor:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui, copt versus prajit