Snitel de pui crocant-la cuptor

de LUK in Pui, 13 Mar 2011 | 34461 vizualizari

 

Inspiratia a fost Edith Frincu cu reteta "pui crocant la cuptor"..ea a folosit pulpe dezosate eu am preferat snitel de pui din piept.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii piept de pui
  • 2 linguri de pesmet
  • 50gr cascaval ras pe razatoarea mare
  • 2 oua(ar merge si unul singur pentru ca mie mi-a ramas)
  • 2 linguri de lapte
  • sare,piper
  • faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui crocant-la cuptor:

Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper.Amestecam ouale cu laptele,adaugam sare(dupa preferinta puteti adauga si piper).Intr-o farfurie amestecam cascavalul cu pesmetul.punem pe o alta farfurie faina.


In tava in care urmeaza sa coacem punem hartie de copt.Pregatim pieptul astfel:Il trecem prima data prin faina,apoi prin ou,apoi prin pesmetul amestecat cu cascaval si direct in tava.Asezam bucatile de snitel de pui in cuptorul preincalzit la 150 de grade ,lasam 15min pe o parte si 15 pe cealalta...pofta buna!

 

TIPS-URI

1

la cantitati puteti modifica..mie mi-a mai ramas din fiecare ingredient cate putin..cu cat e mai mult cascaval cu atat ies mai bune

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui crocant-la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 16:43

Excelenta idee! Trecuta la favorite

LUK 1

08.03.2013, 15:49

sper sa ti placa Patricia!

Lina24 1

09.01.2016, 22:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu pesmet si susan