Snitel de curcan

de T I M E A in Curcan, 10 Feb 2016 | 2534 vizualizari

 

Sunt sigura ca tuturor va plac snitelele si stiti si cum se fac, dar completez lista mea de retete, cu aceasta varianta din piept de curcan cu mustar,  pentru cei care nu au gatit niciodata :).

 

INGREDIENTE

  • o bucata de piept de curcan (aprox 750 gr am avut eu si mi-au iesit 20 de snitele unele mai mari altele mai mici)
  • 2 oua
  • 2-3 lingurite mustar cu hrean
  • sare si piper
  • faina (intr-o farfurie, pentru a tavali feliile de carne)
  • ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan:

Taiem pieptul de curcan felii pe care le batem usor cu ciocanul de batut carne.


Saram si piperam fiecare felie de carne.


Intr-o farfurie batem ouale cu o furculita si adaugam apoi mustarul si amestecam.


In alta farfurie punem faina.


Dam feliile de carne mai intai prin faina apoi prin oul cu mustar si le prajim in ulei incins, pe ambele parti.


Servim snitelele de curcan cu legume sotate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

16.02.2016, 20:01

o sa le incerc si eu

Micutza Luana 1

17.02.2016, 15:43

chiar ma gandeam ce sa fac ador carnea de curcan

mamaieelena 1

21.02.2016, 17:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de curcan in ou