Snitel de curcan

de T I M E A in Curcan, 10 Feb 2016 | 1918 vizualizari

 

Sunt sigura ca tuturor va plac snitelele si stiti si cum se fac, dar completez lista mea de retete, cu aceasta varianta din piept de curcan cu mustar,  pentru cei care nu au gatit niciodata :).

 

INGREDIENTE

  • o bucata de piept de curcan (aprox 750 gr am avut eu si mi-au iesit 20 de snitele unele mai mari altele mai mici)
  • 2 oua
  • 2-3 lingurite mustar cu hrean
  • sare si piper
  • faina (intr-o farfurie, pentru a tavali feliile de carne)
  • ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan:

Taiem pieptul de curcan felii pe care le batem usor cu ciocanul de batut carne.


Saram si piperam fiecare felie de carne.


Intr-o farfurie batem ouale cu o furculita si adaugam apoi mustarul si amestecam.


In alta farfurie punem faina.


Dam feliile de carne mai intai prin faina apoi prin oul cu mustar si le prajim in ulei incins, pe ambele parti.


Servim snitelele de curcan cu legume sotate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

16.02.2016, 20:01

o sa le incerc si eu

Micutza Luana 1

17.02.2016, 15:43

chiar ma gandeam ce sa fac ador carnea de curcan

mamaieelena 1

21.02.2016, 17:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Snitel de curcan in ou