Snitel de curcan

de T I M E A in Curcan, 10 Feb 2016 | 5274 vizualizari

 

Sunt sigura ca tuturor va plac snitelele si stiti si cum se fac, dar completez lista mea de retete, cu aceasta varianta din piept de curcan cu mustar,  pentru cei care nu au gatit niciodata :).

 

INGREDIENTE

  • o bucata de piept de curcan (aprox 750 gr am avut eu si mi-au iesit 20 de snitele unele mai mari altele mai mici)
  • 2 oua
  • 2-3 lingurite mustar cu hrean
  • sare si piper
  • faina (intr-o farfurie, pentru a tavali feliile de carne)
  • ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan:

Taiem pieptul de curcan felii pe care le batem usor cu ciocanul de batut carne.


Saram si piperam fiecare felie de carne.


Intr-o farfurie batem ouale cu o furculita si adaugam apoi mustarul si amestecam.


In alta farfurie punem faina.


Dam feliile de carne mai intai prin faina apoi prin oul cu mustar si le prajim in ulei incins, pe ambele parti.


Servim snitelele de curcan cu legume sotate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de curcan in ou