Pulpe de curcan cu tarhon si portocala

de Bya Ralu in Curcan, 18 Aug 2013 | 3260 vizualizari

 

Reteta am facut-o de aici,e minunata,are un gust super http://www.divainbucatarie.ro/pulpa-de-curcan-cu-tarhon-si-sos-de-portocale/

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan
  • 1 portocala
  • 1/2lingurita tarhon uscat
  • 3 morcovi
  • 150 ml vin alb
  • 150 ml apa
  • ulei de masline
  • 50 g unt
  • 3 catei de usturoi
  • sare/piper/putin ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu tarhon si portocala:

Untul se pune intr-o tigaie impreuna cu tarhonul uscat si coaja rasa de la portocala.


In tava se pun morcovii taiati fasii,punem pulpele de curcan deasupra,le crestam si le ungem cu sosul de unt.


Portocala se taie felii si se pune in tava pe langa pulpe.


Stropim cu ulei de masline,punem apa si vinul in tava,presaram condimentele si taiem usturoiul in doua si punem in tava.Un catel un taiem feliute si il aranjam peste pulpele de curcan.


Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 40 minute la 180 de grade.


Se scoate folia si se mai lasa la cuptor pana se rumenesc putin pulpele.


Cand le servim se ia din sosul format in tava si se pune deasupra.

 

TIPS-URI

1

Se pot servi cu garnitura de cartofi prajiti sau piure de cartofi sau cartofi natur

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu tarhon si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Bya Ralu 1

20.08.2013, 11:06

Krystyan Trendy 1

25.10.2013, 13:58

arata bine

Bya Ralu 1

25.10.2013, 15:33

sunt super bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor