Snitel vienez de curcan

de RuxyRux in Curcan, 18 Aug 2016 | 1396 vizualizari

 

Preferatul tuturor copiilor :))))) ai mei la restaurant, asta cer cu siguranta...insa la mama e si mai bun, cred ca stiti exact cum e, am pus alaturi piure gustos de cartofi am facut si-o salata de vara cu legume de gradina, rosii, castraveti, ceapa rosie, ulei de masline si branza razuita deasupra...si gata-i pranzul!

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati maricele file de piept de curcan
  • 1 cana mare de faina
  • 2 cani de pesmet
  • 3 oua mari
  • sare
  • un praf de turmeric
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez de curcan:

Spalam bucatile de piept de curcan, le uscam intr-un servet, le batem cu batatorul de snitele. Saram pe ambele parti fileurile.


Pregatim 3 vase, pentru oua, pesmet si faina.


Batem ouale cu sarea si praful de turmeric.


Trecem fiecare bucata de file prin faina, apoi prin amestecul de ou si la final prin pesmet.


Prajim pe ambele parti snitelele si le scoatem pe un platou pe care am pus hartie absorbanta( sa scapam de excesul de ulei).


Eu am schimbat uleiul de doua ori in timpul de prajire.


Foarte gustoase, scurse bine de ulei, crocante si totodata se topesc in gura de fragede!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

mirela0911 1

03.09.2016, 19:59

Oooo, ce bunatate!

deyutzky 1

18.09.2016, 23:05

Si preferatul meu!

RuxyRux 1

18.09.2016, 23:14

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu ciuperci și sos de merișoare