Snitel de pui cu fulgi de porumb

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 4 Oct 2012 | 37355 vizualizari

 

In sfarsit am reusit sa fac si eu snitel de pui cu fulgi de porumb, am vazut de mult timp pe la fetele din blogosfera aceste snitele, care mi-au facut cu ochiul, insa tot timpul cand faceam snitelele uitam sa cumpar fulgii de porumb, bine ca am facut acum, ca sunt o bunatate, asa ca daca nu ati facut pana acum, ar fi cazul sa faceti :D
Modul de pregatire este acelasi ca la snitele cu pesmet.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 100 g fulgi de porumb
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu fulgi de porumb:

Se spala si se taie pieptul de pui, dupa care fiecare felie se bate cu ciocanul de snitele.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Dam fiecare felie de snitel de pui prin faina, dupa care prin ouale batute ca pentru omleta, apoi prin fulgii de porumb maruntiti.

Punem la prajit in uleiul incins, pana ce bucatile de snitel de pui se rumenesc frumos pe ambele parti.

Toate bucatile de snitel de pui  se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

 

 

TIPS-URI

1

puteti pregati acest snitel de pui si fara fulgi de porumb, il preparati simplu dandu-l prin faina

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui crocant cu pesmet