Snitel de pui cu pesmet si susan

de Panacris in Pui, 6 Aug 2011 | 29145 vizualizari

 

Aceasta reteta de Snitel de pui cu pesmet si susan este felul preferat de mincare al baietilor mei!!!

 

INGREDIENTE

  • 750 gr. piept de pui dezosat 
  • 4 oua 
  • pesmet
  • susan
  • faina
  • sare
  • praf de usturoi 
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu pesmet si susan:

Reteta de Snitel de pui cu pesmet si susan o prepar cu mare drag, fiind felul de mincare indragit foarte mult de baietii mei.

Pieptul de pui se portioneaza, se da cu sare si se lasa la rece cca. 5 minute. Intre timp se bat ouale, se amesteca pesmetul cu susanul si praful de usturoi dupa gust. Feliile de snitzel se dau prin faina, ou batut si amestecul de pesmet. Se prajesc in ulei incins pe fiecare parte. Dupa ce s-au prajit se scot pe un servetel de bucatarie ca sa se absoara uleiul. Snitzelele se servesc alaturi de cartofi prajiti, cartofi natur sau piure.

Pofta buna! Merita sa incercati sa pregatiti reteta de Snitel de pui cu pesmet si susan!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu pesmet si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

18.01.2013, 15:10

ce faine sunt

delia64 1

18.01.2013, 15:19

Panacris 1

18.01.2013, 16:15

M-am uitat la poze, aceealași aranjament îl am și acum, doar prăjitorul de pâine l-am schimbat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu brocolli branchat si diverse aranjamente din legume