Snitel de pui cu sos de mozzarella

de Miha in Pui, 24 Mai 2010 | 7972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 linguri faina
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • pesmet
  • patrunjel, busuioc si cimbru
  • sare si piper
  • Pentru sosul de rosii:
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare si piper
  • busuioc
  • usturoi
  • Pentru sosul de mozzarella:
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 250 ml lapte
  • 100 g mozzarella
  • 50 g cascaval
  • sare si piper
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu sos de mozzarella:

Snitele:


Pieptul de pui se taie felii si se bat putin cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza, dupa gust cu sare si piper. Ouale se bat bine, iar faina se pune pe o farfurie.


Pesmetul se amesteca impreuna cu cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, patrunjel, busuioc si cimbru uscate, cate putin din fiecare.


Fiecare felie de pui se trece prin ou batut, apoi prin faina, din nou prin ou, apoi prin pesmetul aromat.


Se prajesc in ulei bine incins, pe ambele parti, pana devin aurii. Se scot pe un prosop absorbant.


Sosul de rosii:


Sucul de rosii amestecat cu ulei si condimente, se pune la fiert la foc mic, pana incepe sa se ingroase.


Sosul de mozzarela:


Untul se topeste, iar cand a devenit lichid se adauga faina si se amesteca energic, sa nu se formeze cocoloase. Se desface cu laptele rece si se pune din nou la fiert, la foc mic, pana incepe sa se ingroase. Se adauga mozzarella taiata cuburi si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara.


Snitele se servesc cu sos de rosii si farfalle preparate in casa, iar pe deasupra se toarna sosul de branza.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu sos de mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Sylvia 1

25.05.2010, 20:29

Wow nu ma lasa dieta la asa combinatii dat wow ce bine poate sa arate !!!!!

mena29 1

27.05.2010, 14:45

Carmen 1

06.04.2015, 17:54

spectaculos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu legume