Snitel de pui cu sos de mozzarella

de Miha in Pui, 24 Mai 2010 | 14007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 linguri faina
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • pesmet
  • patrunjel, busuioc si cimbru
  • sare si piper
  • Pentru sosul de rosii:
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare si piper
  • busuioc
  • usturoi
  • Pentru sosul de mozzarella:
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 250 ml lapte
  • 100 g mozzarella
  • 50 g cascaval
  • sare si piper
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu sos de mozzarella:

Snitele:

Pieptul de pui se taie felii si se bat putin cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza, dupa gust cu sare si piper. Ouale se bat bine, iar faina se pune pe o farfurie.

Pesmetul se amesteca impreuna cu cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, patrunjel, busuioc si cimbru uscate, cate putin din fiecare.

Fiecare felie de pui se trece prin ou batut, apoi prin faina, din nou prin ou, apoi prin pesmetul aromat.

Se prajesc in ulei bine incins, pe ambele parti, pana devin aurii. Se scot pe un prosop absorbant.

Sosul de rosii:

Sucul de rosii amestecat cu ulei si condimente, se pune la fiert la foc mic, pana incepe sa se ingroase.

Sosul de mozzarela:

Untul se topeste, iar cand a devenit lichid se adauga faina si se amesteca energic, sa nu se formeze cocoloase. Se desface cu laptele rece si se pune din nou la fiert, la foc mic, pana incepe sa se ingroase. Se adauga mozzarella taiata cuburi si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara.

Snitele se servesc cu sos de rosii si farfalle preparate in casa, iar pe deasupra se toarna sosul de branza.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu sos de mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sylvia 1

25.05.2010, 20:29

Wow nu ma lasa dieta la asa combinatii dat wow ce bine poate sa arate !!!!!

mena29 1

27.05.2010, 14:45

Carmen 1

06.04.2015, 17:54

spectaculos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Korma curry de pui