Snitel de pui cu spanac

de cristeena20 in Pui, 13 Apr 2013 | 1484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepturi de pui dezosate
  • sare, piper, 1 ou, faina, ulei
  • usturoi
  • spanac (congelat- sau proaspat)
  • 2 cani lapte
  • 2 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu spanac:

- Pregatim carnea pentru snitele. Feliem (nu ff subtire) si le batem cu ciocanul. Presaram cu sare si piper. Lasam sa stea asa cca 1-2 ore la frigider acoperite.


- Pentru spanac eu am folosit congelat si gata fiert. Daca folositi proaspat se spala si se pune apa la fiert. Cand da in clocot punem spaacul, lasma sa fiarba cca 5-7 minute si strecuram , apoi il tocam cu cutitul .


- Carnea o dam prin faina si prin ou batut , apoi o prajim in ulei incins.Snitelele le scoatem pe hartie absorbanta.


- Pentru spanac, intr.o cratita punem ulei cu usturoi pisat (cca 2-3 catei) si cand capata culoare adaugam 2 linguri de faina. Lasma sa se caleasca putin si adaugam lapte , amestecand bine cu telul s anu s efaca cocoloase. Adaugam spanacul scurs si lasma sa fiarba, amestecand mere, pana devine cremos. Punem sare dupa gust.


- se serveste cu snitele si ridichi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

cristeena20 1

14.04.2013, 12:49

multumesc mult de aprecieri!!

cristeena20 1

14.04.2013, 12:50

Buni..a fost saptamana trecuta

Rocsi 1

14.04.2013, 20:50

Iau doar snitel daca nu te superi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de mustar