Snitel de soia

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2010 | 5871 vizualizari

 

de obicei fac soia in zilele de post dar acuma am facut si cu ou ,sotului meu i place mult snitelele din soia si cum aici gasesc mai rar soia,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

INGREDIENTE

  • 1 punga snitel de soia
  • 1 cub condiment "costita afumata de knorr"
  • 2 oua
  • faina alba
  • sare
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de soia:

se pune un vas cu apa pe foc iar cand fierbe se pun cubul de costita afumata de la knorr si snitelele de soia si se lasa sa fiarba 10 minute apoi se stinge focul si se lasa in acea apa 1-2 ore


Dupa ce s-au inmuiat bine snitelele se scot din apa se se lasa la scurs intr-o strecuratoare,


intre timp se bat ouale cu putina sare si se trec snitele prin ou apoi prin faina si iar prin ou si se prajesc in ulei bine incins.


Cubul de knorr stiu veti zice ...........chimicale ,da intr-adevar dar ii da un gust bun acelui snitel, nici nu zici ca e soia.


Nu va mai zic ce carne i-am spus lui dragos ca e ..............veti rade ,dragos m-a intrebat dar de ce carne e snitelul ? si eu am zis de ce ?pentru ca e foarte bun mami...................si i-am raspuns ca e de carne de..............nu va zic,dar nu de pascarus


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

nadina73 1

27.06.2010, 20:18

mihaela63 nu e de pescarus ,pescarusul doar duce pachetele la voi ,a fost o faza ca laptele de pasare de ce e si am zis de pescarus

nadina73 1

27.06.2010, 20:19

adinacarla nu e tarziu ,vezi ce bine ca ne putem impartasi parerile ca ne aducem aminte de unele retete..............probabil uitate

nadina73 1

27.06.2010, 20:20

asa e ana dar in zilele de post nu pun ou doar apa mineral ,sare si faina alba si sant grozave

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de soia